Δήμητρα Ελευθερίου: Σπούδαζα και εργαζόμουν 40 ώρες τη βδομάδα

Φιλοξενούμενη στο σημερινό επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς «How I Made It», που παρουσιάζει το InBusiness TV, η Δήμητρα Ελευθερίου.

Η Δήμητρα εργάζεται ως Λειτουργός Υπηρεσίας Διακυβέρνησης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελληνική Τράπεζα, με τις αρμοδιότητές της να περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ενδυνάμωση της κουλτούρας του οργανισμού, την υλοποίηση πλάνου ενδοεταιρικής επικοινωνίας και τις δράσεις εθελοντισμού και ΕΚΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Ξεπουλάνε για τα καλά τα καταστήματα, εκπτώσεις έως 50%

Ολοκληρώθηκε και γίνεται… κόμβος τεχνολογίας το Nicosia City Center

AstroBank: Ακίνητα ιδανικά για επένδυση σε τιμές κάτω των €100.000

Θυμάται τη φοιτητική της ζωή ως ένα rollercoaster, καθώς παράλληλα με τις σπουδές της εργαζόταν 40 ώρες την εβδομάδα, ενώ ταυτόχρονα μελετούσε με στόχο την αριστεία στις σπουδές της.

Περνάει τον ελεύθερο της χρόνο με τους δύο μικρούς γιους της. Προσπαθεί, όμως, να ξεκλέβει λίγο προσωπικό χρόνο για να κάνει γυμναστική, αλλά και να μελετά για τις τέχνες και τον πολιτισμό. Όπως λέει, εύχεται σύντομα ο χρόνος της να της επιτρέψει να επιστρέψει στη μεγάλη της αγάπη, που είναι η κολύμβηση.  

Η συμβουλή που δίνει στους νέους είναι να πορευτούν με γνώμονα τα όνειρά τους, να προσηλωθούν στο στόχο τους και με επιμονή θα επιτύχουν.

Δείτε ολόκληρη την ιστορία της Δήμητρας Ελευθερίου στο βίντεο που ακολουθεί:

Η σειρά «How I Made It»
Το InBusiness TV και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παρουσιάζουν τη διαδικτυακή σειρά «How I Made It», στόχος της οποίας είναι η ανάδειξη βέλτιστων παραδειγμάτων επιχειρηματικών στελεχών της Κύπρου.

Κάθε μήνα, η σειρά προβάλλει success stories μελών της οικογένειας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (αποφοίτων, ακαδημαϊκών κ.λπ.), σκιαγραφώντας το επαγγελματικό τους προφίλ και αναδεικνύοντας άγνωστες πτυχές της πορείας τους προς την επιτυχία.

Οι επαγγελματίες μοιράζονται μαζί μας εμπειρίες που αποτέλεσαν σημεία καμπής για τη μετέπειτα επαγγελματική ζωή τους, σημαντικές αποφάσεις που αποδείχτηκαν καθοριστικές, ενώ δίνουν σημαντικά tips σε νέους αποφοίτους και επαγγελματίες.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit