AstroBank: Ακίνητα ιδανικά για επένδυση σε τιμές κάτω των €100.000

Ακίνητα κάτω των €100.000, που προσφέρονται για επένδυση, διαθέτει προς πώληση η AstroBank. Συγκεκριμένα, η Τράπεζα διαθέτει οικιστικά οικόπεδα και αγροτεμάχια σε Αμμόχωστο, Πάφο, Λευκωσία, και Λάρνακα, καθώς και ένα κατάστημα σε προνομιούχα τοποθεσία στο εμπορικό κέντρο της Πάφου.

Πέραν των πιο πάνω, το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό βιομηχανικών, εμπορικών, και οικιστικών τεμαχίων γης καθώς επίσης κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές.

Διαβάστε ακόμα:

Ξεπουλάνε για τα καλά τα καταστήματα, εκπτώσεις έως 50%

Ολοκληρώθηκε και γίνεται… κόμβος τεχνολογίας το Nicosia City Center

Δήμητρα Ελευθερίου: Σπούδαζα και εργαζόμουν 40 ώρες τη βδομάδα

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της AstroBank, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της περιοχής, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας, μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

 

 

Οικιστικό Οικόπεδο, 567 τ.μ. Δάλι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR346, Ενδεικτική τιμή €89.250

Το ακίνητο εμπίπτει εντός του Δήμου Ιδαλίου, επί της οδού Κυριάκου Μηλικούρη, με πρόσοψη 20 μέτρα περίπου. Το οικόπεδο βρίσκεται 250 μέτρα δυτικά από το Β΄ Δημοτικό. Έχει κανονικό σχήμα με ομαλή επιφάνεια, ελαφρά χαμηλότερη από το δρόμο. Συντελεστής δόμησης: 90% Συντελεστής κάλυψης: 50%


 

Οικιστικό οικόπεδο 622 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR378, Ενδεικτική τιμή €84.000

Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στη λίμνη Παραλιμνίου, περίπου 470 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου 1ης Απριλίου. Το οικόπεδο έχει ορθογώνιο σχήμα, λεία και επίπεδη επιφάνεια με περίπου 13 μέτρα πρόσοψη, και εφάπτεται στην οδό Ανδρέα Σουρουκλή. Συντελεστής δόμησης: 90%  Συντελεστής κάλυψης: 50%.


 

Οικιστικό οικόπεδο 520 τ.μ. Μοσφιλωτή, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR420, Ενδεικτική τιμή €63.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Μοσφιλωτής σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια, συνορεύει με δύο δρόμους και εφάπτεται επί της οδού Λάρνακος  με πρόσοψη 61 μέτρα περίπου. Συντελεστής δόμησης: 40% Συντελεστής κάλυψης: 25%.


 

Οικιστικό Χωράφι, 883 τ.μ. Τεμβριά, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR159, Ενδεικτική τιμή €46.200

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Τεμβριάς και εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου με πρόσοψη 52 μέτρα περίπου. Έχει ακανόνιστο σχήμα, ελαφρά επικλινή επιφάνεια και προσφέρει απρόσκοπτη θέα στη γύρω περιοχή.  Συντελεστής δόμησης: 90% Συντελεστής κάλυψης: 50%.

 

 

Οικιστικό Χωράφι 465 τ.μ. Λυσός, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR444, Ενδεικτική τιμή €36.750

Το ακίνητο βρίσκεται εντός της κοινότητας και εφάπτεται της οδού Προφήτη Ηλία με πρόσοψη 22 μέτρα. Διαθέτει κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Συντελεστής Δόμησης: 90% Συντελεστής κάλυψης: 50%.


 

Αγροτικό χωράφι 6,689 τ.μ. Καλοπαναγιώτης, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR384, Ενδεικτική τιμή €18.000

Το ακίνητο βρίσκεται 660 μέτρα βορειοανατολικά του φράγματος Καλοπαναγιώτη. Έχει ακανόνιστο σχήμα και αποτελεί μέρος πλαγιάς. Εφάπτεται εγγεγραμμένου μονοπατιού ενώ διαθέτει πρόσοψη 37 μέτρα περίπου.


 

Αγροτικό Χωράφι 5,017 τ.μ. Μέσα Χωριό, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR156, Ενδεικτική τιμή €68.000

Το ακίνητο βρίσκεται εντός της κοινότητας και διαθέτει κανονικό σχήμα και ελαφριά επικλινή επιφάνεια. Λόγω της θέσης του, προσφέρει καλή θέα προς την γύρω περιοχή και την θάλασσα. Εφάπτεται εγγεγραμμένου δημόσιου δρόμου.


 

 Κατάστημα, 36 τ.μ. Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR135, Ενδεικτική τιμή €96.000

Το ακίνητο βρίσκεται στο συγκρότημα «QUEENS GARDENS – DORA COMPLEX», σε απόσταση 100 μέτρα από τη συμβολή των Λεωφόρων Τάφοι των Βασιλέων και Αποστόλου Παύλου, δίπλα από το Kings’ Avenue Mall. Αποτελείται από 36 τ.μ. καλυμμένο χώρο στο ισόγειο και  χώρο στάθμευσης στο υπόγειο.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank στο https://www.astrobank.com/properties

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22575873

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου