Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022

H Cablenet στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ως Χορηγός Επικοινωνίας, μετέδωσε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, ζωντανά στα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports την Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων για το έτος 2022 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην αίθουσα ‘ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’.

Η βραδιά που θεσμοθετήθηκε και καθιερώθηκε από το 1985, φέτος ήταν αφιερωμένη στον «Αθλητή Πρότυπο» και επιβράβευσε τις προσπάθειες πέραν των 70 νεαρών αθλητών/τριών αναγνωρίζοντας έτσι τον αγώνα τους για διάκριση κατά την περσινή χρονιά.

Ανώτατη Τιμητική Διάκριση δόθηκε στον κορυφαίο άλτη Κυριάκο Ιωάννου ο οποίος «πέρα από όσα υπέροχα προσέφερε στον αθλητισμό μας, αποτελεί και αυθεντικό πρότυπο για τους νέους αθλητές μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γεώργιος Χρυσοστόμου.

Εκ μέρους της Cablenet παρευρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννος Μιχαηλίδης ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «οι νέοι αθλητές είναι οι άνθρωποι που μας σπρώχνουν πιο μπροστά, πιο μακριά, πιο ψηλά και χρήζουν όλης της στήριξης και συμπαράστασης από όλους μας. Οι ιστορίες των παιδιών αυτών είναι γεμάτες πάθος, θυσίες αλλά και πάρα πολλά εμπόδια και είναι εδώ που όλοι ερχόμαστε για να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να σπρώξουν πραγματικά όλη την Κυπριακή κοινωνία μπροστά. Αυτός είναι και ο σκοπός της βοήθειας από την Cablenet που δημιούργησε το κανάλι Cablenet Sports3 για να προβάλλει αυτά τα παιδιά».

Cablenet For a Better Life

Δειτε Επισης

Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Απεικονιστικών Κέντρων Ιατρικής
Και με βούλα Υπουργικού, γενικός διευθυντής του ΟΑΥ ο Ανδρέας Παπακωνσταντίνου
To Waste Wisely Cyprus πάει Fork Food Market παρέα με το Zero Waste Project Quasimodo
MSPA Europe/Africa Conference: Σε εξέλιξη το συνέδριο για το mystery shopping στη Λεμεσό
International Compliance Forum: Επιστροφή τον προσεχή Οκτώβριο
Η Πολυκλινική Υγεία διοργανώνει για 5η χρονιά τον Θαλάσσιο Μαραθώνιο για στήριξη του Αντικαρκινικού
Το Cyprus Professional Services Conference ανέδειξε την Κύπρο ως διεθνές business hub
Krypto: Συμμετέχει και στηρίζει ως Bronze Partner το Reflect Festival
Οι εκδηλώσεις της ΚΟΕ σε συνεργασία με τους συνεργάτες-χορηγούς ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων
Επαγγελματικές υπηρεσίες: Η νέα γενιά ως εργοδότης και τα επιχειρηματικά μοντέλα που προκρίνει