Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022

H Cablenet στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ως Χορηγός Επικοινωνίας, μετέδωσε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, ζωντανά στα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports την Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων για το έτος 2022 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην αίθουσα ‘ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’.

Η βραδιά που θεσμοθετήθηκε και καθιερώθηκε από το 1985, φέτος ήταν αφιερωμένη στον «Αθλητή Πρότυπο» και επιβράβευσε τις προσπάθειες πέραν των 70 νεαρών αθλητών/τριών αναγνωρίζοντας έτσι τον αγώνα τους για διάκριση κατά την περσινή χρονιά.

Ανώτατη Τιμητική Διάκριση δόθηκε στον κορυφαίο άλτη Κυριάκο Ιωάννου ο οποίος «πέρα από όσα υπέροχα προσέφερε στον αθλητισμό μας, αποτελεί και αυθεντικό πρότυπο για τους νέους αθλητές μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γεώργιος Χρυσοστόμου.

Εκ μέρους της Cablenet παρευρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννος Μιχαηλίδης ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «οι νέοι αθλητές είναι οι άνθρωποι που μας σπρώχνουν πιο μπροστά, πιο μακριά, πιο ψηλά και χρήζουν όλης της στήριξης και συμπαράστασης από όλους μας. Οι ιστορίες των παιδιών αυτών είναι γεμάτες πάθος, θυσίες αλλά και πάρα πολλά εμπόδια και είναι εδώ που όλοι ερχόμαστε για να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να σπρώξουν πραγματικά όλη την Κυπριακή κοινωνία μπροστά. Αυτός είναι και ο σκοπός της βοήθειας από την Cablenet που δημιούργησε το κανάλι Cablenet Sports3 για να προβάλλει αυτά τα παιδιά».

Cablenet For a Better Life

Δειτε Επισης

Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος
CYPIN: Οι τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες της Mitsubishi Heavy Industries
Επίσκεψη συνέδρων του Συνασπισμού Europa Uomo της Ευρώπης στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο
Ημερίδα ProW: Η ευζωία των νηπιαγωγών και η θετική σχολική κουλτούρα στο επίκεντρο
CNP CYPRIALIFE: Επιβράβευσε τις παραγωγικές επιτυχίες των κορυφαίων ασφαλιστικών της συμβούλων
O Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βραβεύει τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Κύπρο
H Epic γιόρτασε την ευρωπαϊκή μέρα για τη θάλασσα με καθαρισμό παραλίας
Το ΙΝΓΚ στον αγώνα κατά της Νόσου του Huntington
Φωτογραφική έκθεση «Η εκστρατεία της Μικράς Ασίας»
O τηλεμαραθώνιος TELETHON επιστρέφει στο ΡΙΚ