Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit

Η Κύπρος αποτελεί έναν από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς για εταιρείες που επιθυμούν να μεταφέρουν τα κεντρικά τους γραφεία (Headquartering). Τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες εταιρείες τεχνολογίας έχουν ήδη μετεγκατασταθεί στο νησί. Διεθνούς φήμης οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένων επενδυτικών εταιρειών, FinTech, RegTech, Entertainment και Media Tech (Gaming Industry), μετεγκαταστάθηκαν ή επεκτάθηκαν στην Κύπρο αξιοποιώντας τη χώρα ως βάση και ως πύλη από και προς την ΕΕ. Εταιρείες, που απασχολούν δεκάδες χιλιάδες προσωπικού στο νησί και πάνω από 400.000 παγκοσμίως.

Ο τεχνολογικός τομέας στην Κύπρο αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό προκαλώντας θετικό αντίκτυπο στους υπόλοιπους πυλώνες της οικονομίας αλλά και στις ίδιες της εταιρείες που επιλέγουν τη χώρα για επέκταση εργασιών. Η Κύπρος προσφέρει ένα απλοποιημένο, αποτελεσματικό και διαφανές φορολογικό σύστημα με ένα εξαιρετικό περιβάλλον για εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως η διανοητική ιδιοκτησία (ΔΙ) κ.α. Παράλληλα, η καινοτόμος έρευνα, το ταχέως αναπτυσσόμενο start-up οικοσύστημα, το καταρτισμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και μια σειρά κινήτρων καθιστούν τη χώρα ως ιδανική για έναρξη και ανάπτυξη εταιρειών.

Το «Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit» έρχεται τον Απρίλιο για να παρουσιάσει τη δυναμική και ανταγωνιστική οικονομία της Κύπρου, με γνώμονα την έρευνα, την επιστημονική αριστεία, την καινοτομία, την τεχνολογική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα. Το Συνέδριο που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 στο Parklane, a Luxury  Resort & Spa θα εστιάσει στο γιατί η χώρα αποτελεί εξαίρετο περιφερειακό κόμβο σε αυτούς τους θεμελιώδεις, για την οικονομία, τομείς αλλά και στα πλεονεκτήματά της που την κάνουν να ξεχωρίζει ως τεχνολογικό hub.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη στρατηγική «Όραμα 2035» για την κυπριακή οικονομία από τα πρόσωπα-κλειδιά στα κέντρα λήψης αποφάσεων και να παρακολουθήσουν συζητήσεις ανάμεσα σε δημοφιλείς προσωπικότητες από Κύπρο και εξωτερικό και να μάθουν από κοντά για επιτυχημένα case study άλλων μεγάλων Οργανισμών που επέλεξαν την χώρα.


Ποιους αφορά

Το Συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ανώτερα στελέχη από εταιρείες ΤΠΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Ανάπτυξης λογισμικού,  Χρηματοοικονομικών, Επενδυτικών υπηρεσιών, Πληρωμών ή/και ηλεκτρονικού χρήματος, Κανονισμών και συμμόρφωσης, Κυβερνοασφάλειας, Τεχνητής νοημοσύνης, Διαχείρισης δεδομένων, Υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, Ψυχαγωγίας, Gaming και άλλων ΤΠΕ.

Η εκδήλωση απευθύνεται επίσης σε συνεργάτες και άλλους ανώτερους επαγγελματίες από Λογιστικές/ελεγκτικές/φοροτεχνικές εταιρείες, Νομικές εταιρείες, παρόχους υπηρεσιών, Σύμβουλους επιχειρήσεων/διαχείρισης, Σύμβουλους ΤΠΕ, νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογίας, πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας με παρουσία στην Κύπρο και IP.

Πληροφορίες

Οργανωτής: ΙΜΗ

Υποστηρικτής: Invest Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙN Business, περιοδικό GOLD, Cyprus Business News

Τηλέφωνο: 22505555

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Επίσκεψη συνέδρων του Συνασπισμού Europa Uomo της Ευρώπης στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο
Ημερίδα ProW: Η ευζωία των νηπιαγωγών και η θετική σχολική κουλτούρα στο επίκεντρο
CNP CYPRIALIFE: Επιβράβευσε τις παραγωγικές επιτυχίες των κορυφαίων ασφαλιστικών της συμβούλων
O Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βραβεύει τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Κύπρο
H Epic γιόρτασε την ευρωπαϊκή μέρα για τη θάλασσα με καθαρισμό παραλίας
Το ΙΝΓΚ στον αγώνα κατά της Νόσου του Huntington
Φωτογραφική έκθεση «Η εκστρατεία της Μικράς Ασίας»
O τηλεμαραθώνιος TELETHON επιστρέφει στο ΡΙΚ
Atlantica Hotels & Resorts: Aποκλειστική συνεργασία με το Real Madrid Foundation
Διήμερο πλήρως επιχορηγημένο εργαστήριο για οικογενειακές επιχειρήσεις