ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ STEPHANIS - Τεχνολογία για όλους

Μεγάλη γκάμα προϊόντων

Οι κύριοι προμηθευτές τεχνολογίας που συνεργαζόμαστε, μας παρέχουν τα πιο μεγάλα brands του κόσμου της τεχνολογίας, όπως, Samsung, LG, Xiaomi, Apple, Sony, Huawei, HP, Lenovo, Canon, Logitech, Razer, PlayStation, Dyson, Bosch και πολλά άλλα. Ο συνεργάτης μας στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών είναι η EPIC. Στα καταστήματα Stephanis και στην ιστοσελίδα μας, www.stephanis.com.cy, θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και όχι μόνο.

Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων που εμπορευόμαστε είναι η κινητή τηλεφωνία, τα προϊόντα ήχου και εικόνας (τηλεοράσεις, ηχεία, κάμερες), η πληροφορική (υπολογιστές, εκτυπωτές, περιφερειακά, μελάνια), το gaming (κονσόλες, video games, αξεσουάρ), οι μικρές και μεγάλες οικιακές ηλεκτρικές συσκευές (για καθαριότητα, μαγειρική, προσωπική περιποίηση), φωτισμός & ενέργεια (λάμπες, μπαταρίες, καλώδια, τροφοδοτικά) και φυσικά όλα τα απαραίτητα περιφερειακά τεχνολογίας (θήκες, φορτιστές, ακουστικά, μελάνια) και πολλά άλλα.

Ευρύ πελατολόγιο

Το πελατολόγιό μας αποτελείται από όλες τις ομάδες του πληθυσμού.

Χάρη στην ευρέως διαθέσιμη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, που μπορεί κάποιος να βρει στα καταστήματα Stephanis αλλά και στην ιστοσελίδα μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να εξυπηρετούμε ένα ευρύ κοινό, που συμπεριλαμβάνει όλες τις ηλικίες, φύλα, υπηκοότητες, καθώς και όλες τις οικονομικές δυνατότητες. Από μικρά παιδιά, έφηβους, νεαρούς ενήλικες, οικογένειες με παιδιά, αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και μπορούν να εξυπηρετηθούν στα καταστήματά μας.

Εν μέσω πανδημίας

Η πανδημία ήταν και είναι μια μεγάλη δοκιμασία, όπου για να επιβιώσει μια εταιρεία χρειάζεται να προσαρμόζεται γρήγορα στις εξελίξεις. Διανύσαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα με το κλείσιμο των καταστημάτων μας, και τα αυστηρά μέτρα, όμως με τη βοήθεια των online παραγγελιών, την υποστήριξη του τηλεφωνικού μας κέντρου, την ομαδική εργασία του προσωπικού μας και την αυξημένη ζήτηση του κόσμου για προϊόντα τεχνολογίας κατά τη περίοδο της πανδημίας, καταφέραμε να διανύσουμε την περίοδο αυτή με επιτυχία.

Ανάπτυξη και εξέλιξη

Στα μελλοντικά μας πλάνα είναι η ανάπτυξη, η εξέλιξη και η ακόμη πιο έντονη ανταγωνιστικότητα. Ο σκοπός μας πάντοτε είναι να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στους πελάτες του Δικτύου Καταστημάτων Stephanis. Είτε αυτό σημαίνει άριστη εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές, μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων είτε μεγαλύτερα ή περισσότερα καταστήματα.

Ελκυστική η συμμετοχή στο Μπλε

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στην αγορά, η πρόταση της Ελληνικής Τράπεζας να συμμετάσχουμε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε ήταν πολύ ελκυστική. Είναι ένα σχέδιο το οποίο είναι έξυπνα σχεδιασμένο έτσι, ώστε να επιβραβεύονται οι πιστοί πελάτες του Δικτύου Καταστημάτων Stephanis με σημαντικά οφέλη.

Ο πελάτης μας που πληρώνει με κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας και έχει κατεβάσει το application Mple Rewards, μπορεί να διεκδικήσει το 1,1% της αγοράς του από τα καταστήματα Stephanis και να το εξαργυρώσει στην επόμενη του αγορά αποκλειστικά στα καταστήματά μας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και για τους πελάτες αλλά και για το προσωπικό μας, καθώς όλες οι διαδικασίες είναι απόλυτα αυτοματοποιημένες.

 

Facts & Figures

Διευθυντική ομάδα:

Chief Executive Officer (CEO):

Χριστόδουλος Στεφανής

Chief Operating Officer (COO):

Σόφη Στεφανή

Αριθμός προσωπικού:

250 άτομα

Αριθμός καταστημάτων:

7 Παγκύπρια

2 στη Λευκωσία (Λεωφόρος Αθαλάσσας και Μακεδονίτισσα)

1 στη Λάρνακα

1 στο Παραλίμνι

1 στην Πάφο

2 στη Λεμεσό (Fysco Lotus Plaza και Κάτω Πολεμίδια)

 

H ταυτότητα

Το Δίκτυο Καταστημάτων Stephanis ηγείται στον χώρο της λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στην Κύπρο με επτά φυσικά καταστήματα παγκύπρια, 250 άτομα προσωπικό και 200.000 κατόχους My Stephanis card. Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων που εμπορεύεται είναι η κινητή τηλεφωνία, ο ήχος & εικόνα, το gaming, οι μικρές και μεγάλες οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, ο φωτισμός & ενέργεια και φυσικά όλα τα σχετικά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 κάτω από την επωνυμία Α. Στεφανής & Σία στη Λευκωσία και δραστηριοποιείτο, κυρίως, στην πώληση ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.                                                                          

Το 1993, τα ηνία της εταιρείας πήρε η επόμενη γενιά και από τότε το κατάστημα Stephanis ξεκίνησε να εμπορεύεται τα νεότερα προϊόντα τεχνολογίας, που παρουσιάζονταν για πρώτη φορά στην Κύπρο, όπως τα κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια οι φορητοί υπολογιστές.                                                                                 

Μέσα σε μερικά χρόνια η προϊοντική γκάμα επεκτάθηκε σε όλες τις κατηγορίες ηλεκτρονικών ειδών και δημιουργήθηκε το Δίκτυο Καταστημάτων Stephanis, που γνωρίζουμε σήμερα, εδραιώνοντας την παρουσία του με καταστήματα  τεχνολογίας σε όλη την Κύπρο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 22699699

Ιστοσελίδα: www.stephanis.com.cy

(Facebook) Stephanis – Electronics

 

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit