Π. Παπαφιλίππου: Έτσι φτιάξαμε ένα προϊόν που τιμά τον τόπο μας

InBusinessNews  20/12/2021 07:00
Π. Παπαφιλίππου: Έτσι φτιάξαμε ένα προϊόν που τιμά τον τόπο μας

Π. Παπαφιλίππου: Έτσι φτιάξαμε ένα προϊόν που τιμά τον τόπο μας

InBusinessNews  20/12/2021 07:00

Η εκπομπή «More Than a Business Leader» φιλοξενεί σήμερα τον γενικό διευθυντή της P&P Ice Cream Group, Παναγιώτη Παπαφιλίππου, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του. Αυθεντικός όσο λίγοι, ο κ. Παπαφιλίππου αποκαλύπτει ότι από τότε που φοιτούσε στο γυμνάσιο, το όραμά του ήταν να κάνει τον κόσμο χαρούμενο, ό,τι δουλειά και να επέλεγε να κάνει.

Με οδηγό το όραμά του και με σχέδιο δράσης, λοιπόν, κατάφερε να πετύχει το στόχο του, με αποτέλεσμα σήμερα, όπως λέει, να νιώθει περήφανος που μαζί με τους συνεργάτες του, έφτιαξαν ένα γνησιότατο προϊόν που τιμά τον τόπο μας, το παγωτό Παπαφιλίππου. Εκεί κρύβεται η μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με τον ίδιο. Στο να παραγάγεις, δηλαδή, ένα προϊόν που να είναι διαφορετικό και καινοτόμο.

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Θεοδότου: Νέα ανοίγματα για Αλφαμέγα και Bean Bar το 2022

Σε αυτούς τους κλάδους υπάρχουν πολλές κενές θέσεις εργασίας

Μαρίνα Λεμεσού: Τα brands για τις γιορτινές αγορές

Θαυμάζει πολλούς επιχειρηματίες, αλλά το σημαντικότερο για τον Παναγιώτη Παπαφιλίππου είναι να είναι σωστοί άνθρωποι. Σχολιάζοντας τον παράγοντα τύχη, εμφανίζεται κάθετος στην άποψή του, λέγοντας ότι δεν πιστεύει στην τύχη, καθώς «την τύχη τη φτιάχνει ο άνθρωπος, ο κάθε άνθρωπος γράφει τη δική του ιστορία».

Τι θα ήθελε να αλλάξει στον εαυτό του και τι αντιπαθεί στους άλλους; Όλα αυτά στη συνέντευξη του κ. Παπαφιλίππου που ακολουθεί:

Η διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader», που προβάλλεται από το InBusiness TV κάθε Δευτέρα, έχει ως στόχο την ανάδειξη ανθρώπων-ηγετών σε θέσεις κλειδιά, πολιτικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, οι οποίοι μιλούν για θέματα management, ηγεσίας, work-life balance, για τα χόμπι τους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Κάθε Δευτέρα, γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από τον επιχειρηματία ή πολιτικό και αναδεικνύουμε περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Τη σειρά «Μore Than a Business Leader» παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας