Μαρίνα Λεμεσού: Τα brands για τις γιορτινές αγορές

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Μαρίνα Λεμεσού έβαλε τα γιορτινά της και είναι έτοιμη να υποδεχτεί το κοινό για τις χριστουγεννιάτικες αγορές.

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα δίπλα από τη θάλασσα, οι επισκέπτες της Μαρίνας Λεμεσού έχουν μια πληθώρα επιλογών για τα ψώνια τους, μεταξύ άλλων, luxury boutiques, καταστήματα αξεσουάρ και τεχνολογίας.

Διαβάστε ακόμη: 

Γιώργος Θεοδότου: Νέα ανοίγματα για Αλφαμέγα και Bean Bar το 2022

Π. Παπαφιλίππου: Έτσι φτιάξαμε ένα προϊόν που τιμά τον τόπο μας

Σε αυτούς τους κλάδους υπάρχουν πολλές κενές θέσεις εργασίας

Après Ski
Ένα boutique concept store με όλα τα απαραίτητα για έναν κομψό και μεσογειακό τρόπο ζωής. Το Après Ski διαθέτει μερικές από τις πιο δημοφιλείς συλλογές και πολυτελείς μάρκες σε γυαλιά και αξεσουάρ.

Diesel
Το κατάστημα Diesel προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, ανάμεσά τους, άνετα casual τζιν με ιταλική αίσθηση και δημοφιλή κομμάτια ένδυσης, όπως δερμάτινες τσάντες, παπούτσια, ρολόγια και γυαλιά ηλίου.

ERA Luxury Jewels
Το ERA Luxury Jewels συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο αναγνωρισμένους οίκους υψηλής ποιότητας κοσμημάτων στην Κύπρο. Προσφέρει μια μοναδική και εκλεπτυσμένη συλλογή από κοσμήματα για κάθε περίσταση από σχεδιαστές διεθνούς φήμης, αναμεσά τους, Crivelli, Palmiero και K Di Kuore.

ISAIA
Πρόκειται για ένα διάσημο ιταλικό brand ανδρικών ενδυμάτων. Παράγει εκλεπτυσμένα ρούχα βασισμένα στην ιταλική παράδοση.

iStorm 
Προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία Apple στην Κύπρο, η iStorm πουλά μια πλήρη γκάμα προϊόντων και αξεσουάρ.

L’ile Des Enfants
Το brand L’ile Des Enfants παρέχει μια αποκλειστική συλλογή παιδικών ρούχων από δημοφιλείς επωνυμίες όπως οι Catimini και Paul Smith καθώς και από άλλους πιο μικρούς οίκους όπως η ιταλική επωνυμία Crochette. Διατίθεται επίσης μια ποικιλία από αξεσουάρ, παιχνίδια και βιβλία.

La Plage Marine
Ένα concept store που αγκαλιάζει την απλότητα μιας νησιώτικης ατμόσφαιρας με ελεύθερο πνεύμα. Διαθέτει μια επιλεγμένη συλλογή από εκλεπτυσμένα ρούχα, αξεσουάρ αλλά προϊόντα για το σπίτι. 

Moda In
Διαθέτει high fashion ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια από τη συλλογή Ralph Lauren Luxury Line, συμπεριλαμβανομένων των εμβληματικών Ricky Bags του Ralph Lauren.

Via Del Mare
Η Via Del Mar είναι συνώνυμη με την ιταλική κομψότητα με προϊόντα για άνδρες και γυναίκες, εμπνευσμένα από τα στυλ της πόλης και τα ρούχα για γιοτ.

Zilli
Ο γαλλικός οίκος Zilli προσφέρει ανδρικά ρούχα υψηλής ραπτικής, όπως δερμάτινα μπουφάν, παλτό, κοστούμια, πουκάμισα, υποδήματα, πλεκτά και τζιν.

Cigar Lounge
Ένα elegant lounge με αποκλειστική κάβα κρασιού διακοσμημένο με εκλεπτυσμένη διακόσμηση, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μάρκες πούρων υψηλής ποιότητας. Επίσης, μια κομψή σειρά από κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά είναι επίσης διαθέσιμη για γευσιγνωσία στο Cigar Lounge.

Δειτε Επισης

Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar