Yolanda’s Chocolatiers: Καινοτομώντας με σοκολάτα

Οι millennial εταιρείες χαρακτηρίζονται, συνήθως, από τη διορατικότητα και τον ενθουσιασμό, με τον οποίο οι δημιουργοί τους επιχειρούν να ξεχωρίσουν. Στην πρωτότυπη startup, Yolanda’s Chocolatiers, οι δύο ιδιοκτήτριες κι αδερφές, Αίγλη και Άννα-Ιζαμπέλα Σταματίου, ακολουθούν ακριβώς την ίδια διάθεση για καινοτομία.

Με αντικείμενο την πολυαγαπημένη σε όλους σοκολάτα, η επιχείρηση εδρεύει στη Λευκωσία και οι δύο αδερφές δημιουργούν καθημερινά μοναδικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Είναι πολύ πιθανόν κάπου να έχεις δει τα σοκολατάκια τους. Πολύχρωμα, εντυπωσιακά, μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης, καθώς η διακόσμησή τους γίνεται ως ζωγραφιά στο χέρι.
 
ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
Η μητέρα των ιδιοκτητριών, Γιολάντα, από την οποία πήρε το όνομά της η επιχείρηση, συνήθιζε να φιλεύει τους καλεσμένους της με πλούσια φαγητά και γλυκά, μαγειρεμένα με μαεστρία. Λόγω της συνήθειάς της αυτής, μετέδωσε την αγάπη της για ποιοτικά εδέσματα στις κόρες της. «Από μικρή ηλικία μας άρεσε η κουζίνα. Εξερευνώντας τις πτυχές της, ανακαλύψαμε τη σοκολάτα και ενθουσιαστήκαμε με τα δημιουργήματα που μπορείς να φτιάξεις με αυτό το αγαπημένο υλικό», εξηγούν και συμπληρώνουν πως όταν πήραν την απόφαση να κάνουν, τελικά, την αγάπη τους αυτή επάγγελμα, το μόνο που είχαν υπόψη τους ήταν να μοιραστούν με τον κόσμο το πάθος για τις δημιουργίες τους.

«Το όνειρο μας για το μέλλον είναι να πάρουμε το όλο μας εγχείρημα βήμα - βήμα, ελπίζοντας ότι μια μέρα θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό διεθνές brand», επισημαίνουν.
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΦΗΣ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗΣ
Το καθετί που μπαίνει στις σοκολάτες του Yolanda’s chocolatiers είναι προσεκτικά διαλεγμένο, καθώς η επιχείρηση βασίζεται στη χρήση αγνών τοπικών υλικών, όπως είναι, για παράδειγμα, οι ξηροί καρποί, ενώ οι φυσικές μπογιές που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμησή τους φτάνουν με ειδική παραγγελία από το εξωτερικό. Για κάθε είδος που παρασκευάζεται προηγούνται έρευνες και δοκιμές ημερών, ώστε να επιτευχθεί το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα από απόψεως υφής, γεύσης και εμπειρίας.

Στις γεύσεις του Yolanda’s chocolatiers θα βρεις σοκολατάκια με αλμυρή καραμέλα, passion fruit, καρύδα, πραλίνα φουντουκιού, καφέ, αμύγδαλο και πιστάτσιο, ενώ δεν λείπουν και τα vegan. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μεγάλο μέρος των πελατών επιλέγει τα συγκεκριμένα σοκολατάκια για κάποιο event, διακοσμημένα στα χρώματα που επιθυμεί, ενώ όταν πρόκειται για εταιρείες τυπώνονται στις συσκευασίες λογότυπα ή άλλα στοιχεία. Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται τα σοκολατάκια από την ιστοσελίδα του brand www.yolandaschocolatiers.com.
 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit