Powered by

Περιοδεία Κώστα Κουμή στον Πρωταρά-Η σκιώδης Υφυπουργός Τουρισμού που τον συνόδευε

Περιοδεία στην τουριστική περιοχή του Πρωταρά πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Τουρισμού, Κώστας Κουμής, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Παραλιμνίου, Θεόδωρο Πυρίλλη, και τη μαθήτρια της Γ' Λυκείου του Λυκείου Κοκκινοχωρίων «Φώτης Πίττας» Παναγιώτα Κουτσού, νικήτρια του Διαγωνισμού Συγγραφής Δοκιμίου «Τί θα άλλαζα αν ήμουν Υπουργός / Υφυπουργός για μια μέρα».

Σε ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου αναφέρεται ότι «η περιοδεία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του βραβείου της μαθήτριας η οποία κέρδισε τον Παγκύπριο Διαγωνισμό Συγγραφής Δοκιμίου με τίτλο "Τί θα άλλαζα αν ήμουν Υπουργός / Υφυπουργός για μια μέρα" που διοργάνωσε το Γραφείο της Επιτρόπου Ισότητας Φύλων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας».

«Στο πλαίσιο του βραβείου της η μαθήτρια είχε την ευκαιρία σήμερα να αποτελέσει «σκιά» (job shadowing) του Υφυπουργού Τουρισμού, ακολουθώντας τον σε ό,τι επέβαλλε το εργασιακό του πρόγραμμα».

Προστίθεται ότι, «κατά τη συνάντηση, τόσο στην παραλιακή περιοχή του Πρωταρά όσο και στο Δημαρχείο Παραλιμνίου, η μαθήτρια Παναγιώτα Κουτσού είχε την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να παρουσιάσει προς τον Υφυπουργό Τουρισμού και προς τον Δήμαρχο Παραλιμνίου τις ιδέες τις οποίες συμπεριέλαβε στο βραβευθέν δοκίμιο για ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου».

Δειτε Επισης

Αύξηση στις τιμές παραγωγού στη γεωργία, μείωση κόστους παραγωγής σε Κύπρο και Ευρωπαϊκή Ένωση
Ημερήσια και εβδομαδιαία κέρδη στο ΧΑΚ
ΚΕΒΕ: Όχι βιαστικές αποφάσεις για συνταγογραφήσεις στο ΓεΣΥ
Πώς θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για το σχέδιο επιδότησης επιτοκίων για στεγαστικά δάνεια με εισοδηματικά κριτήρια
Έγκριση προϋπολογισμού ΚΦΙΚΒ και τροπολογία για καλύτερη αξιοποίηση κονδυλίων
Μικρή άνοδος την Πέμπτη στο ΧΑΚ
Πρώτη ετήσια συνάντηση...Η έρευνα, η καινοτομία και η γνώση στη διάθεση του αγροτικού τομέα
Τι περιμένουν οι φορείς της οικονομίας από την φορολογική μεταρρύθμιση και οι ανησυχίες για την πράσινη φορολογία
Πέμπτη πιο ψηλή στην Ε.Ε. η κατά κεφαλή παραγωγή αστικών αποβλήτων στην Κύπρο
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στη μείωση της ανεργίας των νέων η Κύπρος τη διετία 2023-2024