Η Epic δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

InBusinessNews  20/07/2021 06:40
Η Epic δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η Epic δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

InBusinessNews  20/07/2021 06:40

Συνεχίζοντας τις προσπάθειες στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ), η Epic προχώρησε στην αποστολή του 2ου Business Newsletter υπό την ονομασία «Small – Medium & Amazing Companies». Με στόχο την ενημέρωση των ΜμΕ για θέματα που τις αφορούν και μπορούν να τις απογειώσουν, μεταξύ άλλων 5G και Data, η Epic δηλώνει σύμμαχος των ΜμΕ στην μετάβασή τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Το newsletter επικεντρώνεται στις λύσεις και υπηρεσίες της Epic, στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον (μέσω συνεντεύξεων) αλλά και σε συμβουλές και αναλύσεις ειδικών του τομέα.

Μπορείτε να διαβάσετε το The Epic Business Newsletter #2 εδώ: The Epic Business Newsletter (mailchi.mp)

Βραβευμένο δίκτυο
Τα τελευταία δύο χρόνια, η Epic έχει προχωρήσει σε επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ σε εξοπλισμό και υποδομές, εστιάζοντας σε αναβαθμίσεις νέας γενιάς. Το δίκτυο της, έχει βραβευθεί από τις διεθνείς εταιρείες μετρήσεων, umlaut και Ookla. Σύμφωνα με τον Γιάννη Μιχαηλίδη, CTIO της Epic: «Oι βραβεύσεις του δικτύου μας είναι το επιτυχές αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια, με την εξαγορά του δικτύου μας από τη Monaco Telecom. Τότε είχαμε υποσχεθεί στους καταναλωτές ότι θα απολαμβάνουν ένα εξαιρετικό δίκτυο, αντάξιο των προσδοκιών τους, σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία».

Λύσεις για κάθε τύπο επιχείρησης
Για την πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της και μετά από μελέτη της κυπριακής αγοράς, η Epic προτείνει τις κατάλληλες υπηρεσίες ανάλογα με το μέγεθος και τη φύση της κάθε επιχείρησης. Για πιο άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση, η εταιρεία διαθέτει για κάθε εταιρεία προσωπικό σύμβουλο επιχειρήσεων, ο οποίος προσφέρει συνεχή καθοδήγηση και προτείνει τις κατάλληλες υπηρεσίες. Επιπρόσθετα, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των SME (Small and medium-sized enterprises) & SoHo (Small Office / Home Office) εταιρειών, η Epic παρουσιάζουμε τις νέες λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες με τις τελευταίες τάσεις της επιχειρηματικής κοινότητας, όπως το Business Double Play, Faxless Service και λύσεις που αφορούν τα data και το 5G.

Αναλυτικά τα θέματα του The Epic Business Newsletter #2:
1. Γιάννης Μιχαηλίδης: Νούμερο ένα δίκτυο, διεθνείς διακρίσεις και επενδύσεις εκατομμυρίων
2. Astrobank: Η ψηφιακή μετάβαση, κλειδί για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
3. Τόμυς Αποστολίδης: Στρατηγικός μας σύμμαχος η τεχνολογία
4. Epic: Επιλεκτικές υπηρεσίες για όλους
5. Δ. Βάκης: Stress test για τις ΜμΕ
6. Μάριος Φοιτίδης Αρτοποιεία: Κόντρα στην πανδημία (Βίντεο)
7. MμE: Υπεύθυνες για το 76.5% της προστιθέμενης αξίας της χώρας
8. Γιατί εργαζόμαστε εκεί που εργαζόμαστε;
9. Business Double Play & Faxless Service: Οι λύσεις που απογειώνουν τις επιχειρήσεις
10. King of Toys: Έρχεται στο Neo Plaza
11. Το μέλλον ανήκει στις επιχειρήσεις που τολμούν και καινοτομούν

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας