Μάριος Φοιτίδης Αρτοποιεία: Κόντρα στην πανδημία (Βίντεο)

Η εταιρεία Μάριος Φοιτίδης Αρτοποιεία διαθέτει ιστορία 75 χρόνων και σήμερα δραστηριοποιείται σ’ αυτή και η τρίτη γενιά της οικογένειας. Κύριο χαρακτηριστικό της, σύμφωνα με τον Sales Director, Χρίστο Παπαδόπουλο, είναι η δυναμική της πολιτική σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτή της πανδημίας, αλλά και η εμπιστοσύνη που δείχνει στη νέα γενιά.

Μιλώντας στο InBusinessNews, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στον μεγάλο αγώνα που δίνουν καθημερινά οι ΜμΕ για επιβίωση και συγκεκριμένα για μείωση των λειτουργικών τους εξόδων. Στο πλαίσιο αυτό και κυρίως για αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της, η Μάριος Φοιτίδης Αρτοποιεία πήρε τη στρατηγική απόφαση για συνεργασία με την Epic.  

«Για τη συνεργασία με την Epic, σημαντικός παράγοντας, πέραν του οικονομικού, ήταν η αξιοπιστία της εταιρείας, η ποιότητα των υπηρεσιών της αλλά και η άμεση, προσωπική εξυπηρέτηση. Δεν είμαστε στη γραμμή αναμονής, δεν είμαστε ακόμη ένας πελάτης» πρόσθεσε.           

Κόντρα στην πανδημία                                                                     
Κατά την περίοδο της πανδημίας, η εταιρεία κατάφερε να μην αναστείλει τη λειτουργία της. Παρόλα αυτά, το 30% των πελατών ήταν αδρανοποιημένοι, κάτι που την ανάγκασε να «παγώσει» μια σειρά επενδύσεων που είχαν σχέση με τον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής αλυσίδας: «Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας και της εταιρικής μας φιλοσοφίας, προσπαθήσαμε να εμπεδώσουμε το ομαδικό πνεύμα. Η εταιρεία, μάλιστα, βλέποντας το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στις οικογένειες των υπαλλήλων, αναπροσάρμοσε την πολιτική αμοιβών, ανεβάζοντας κατά 12% τις συνολικές αποδοχές τους».  

75 χρόνια στην αγορά                                                             
Με 75 χρόνια ιστορίας, η εταιρεία Μάριος Φοιτίδης Αρτοποιεία Λτδ έχει καθιερωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κυπριακής, ελληνικής και αραβικής πίττας στη Μέση Ανατολή. Σήμερα, προμηθεύει μια πληθώρα εστιατορίων, ξενοδοχείων, catering και σουβλατζίδικων, κυρίως στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη. Στόχος και υπόσχεσή της είναι να συνεχίσει να παρασκευάζει πίττες με τα καλύτερα υλικά και να προσφέρει τις πιο προσιτές τιμές στην καλύτερη ποιότητα, κάτι που διασφαλίζεται μέσω των πιστοποίσεων ISO και HACCP.
 

 

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Νέα συνέταιρος της Harris Kyriakides η Γεωργία Αθανασίου
Π. Αναστασίου: Ευκαιρίες για ΜμΕ μέσω της 4η Βιομηχανικής Επανάστασης
Έρευνα: Αποτελεσματική πολιτική ανταγωνισμού-Τι προσδοκούν οι ΜμΕ
Αναγκαία για τη δικαιοσύνη η επιστράτευση της τεχνολογίας
Aeoliki: Η εταιρεία πίσω από την περιβαλλοντική μελέτη του EastMed
Το μέλλον της εργασίας είναι υβριδικό
Η ευκαιρία του ψηφιακού μετασχηματισμού
Epic Business, ένα πραγματικό στήριγμα για τις επιχειρήσεις