King of Toys: Έρχεται στο Neo Plaza

Νέο κατάστημα στο Neo Plaza πρόκειται να λειτουργήσει η King of Toys, με στόχο την εξυπηρέτηση πελατών στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή της Λευκωσίας. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία αριθμεί τρία καταστήματα σε Λευκωσία και Λάρνακα, ενώ έντονη είναι η παρουσία της και στο ηλεκτρονικό εμπόριο, μέσω του e-shop που διαθέτει.

Μιλώντας στο InBusinessNews, ο Χρίστος Αντωνιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της King of Toys, αναλύει τις κύριες προκλήσεις του τομέα και εξηγεί τη σημαντικότητα των υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας για τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρεία σας, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχετε.
Η King of Toys δραστηριοποιείται στον χώρο του παιγνιδιού από τo 1981. Αρχίσαμε με ένα μικρό κατάστημα και σήμερα η εταιρεία μας διαθέτει τρία καταστήματα σε Λευκωσία και Λάρνακα, ενώ έντονη είναι και η παρουσία μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω του e-shop μας www.kingoftoys.com.cy. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς ότι σήμερα οι πελάτες μας, παιδιά και ενήλικες, μπορούν να βρουν μια τεράστια γκάμα παιχνιδιών από τα πιο γνωστά brands σε όλο τον κόσμο. Φυσικά, ως καταστήματα παιχνιδιών διαθέτουμε και επιλογές τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, οι οποίες σχετίζονται με παρεμφερείς κατηγορίες, όπως πασχαλινά παιχνίδια με λαμπάδες, αποκριάτικες στολές, ρομποτική, μοντελισμό, επιτραπέζια κ.ά.

Ποιες είναι σήμερα οι προκλήσεις για τον τομέα και την επιχείρησή σας;
Πρόκληση για την εταιρεία μας, την εποχή που διανύουμε, είναι η πανδημία. Το γεγονός ότι τα καταστήματα παρέμεναν κλειστά, μας οδήγησε στο να ενισχύσουμε τη δράση της επιχείρησής μας μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Το αναβαθμισμένο e-shop που διαθέτουμε, μας βοήθησε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της πανδημίας, εξυπηρετώντας άμεσα τους πελάτες μας. Επιπλέον, πρόκληση για μας είναι να συνεχίσουμε να προωθούμε τα προϊόντα της εταιρείας μας σε όλη την Κύπρο με τις καλύτερες προσιτές τιμές. Μέσα από το e-shop μας στοχεύουμε να προσεγγίζουμε και να εξυπηρετούμε αγοραστές από όλα τα σημεία της Κύπρου, αλλά και του εξωτερικού.

Ποια είναι τα άμεσα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας σας;
Η επόμενη σημαντική κίνηση από την εταιρεία μας είναι η παρουσία του νέου μας καταστήματος στο Neo Plaza. Πιστεύουμε ότι μέσα από το συγκεκριμένο κατάστημα θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα και μια άλλη γεωγραφική περιοχή της Λευκωσίας αλλά και τον κόσμο τον οποίο προτιμά να συνδυάσει τα ψώνια του με τις υπόλοιπες δραστηριότητες τις οποίες θα στεγάσει ο συγκεκριμένος χώρος.

Ποιος ο ρόλος της τεχνολογίας και των υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας κατά τη διεκπεραίωση των δραστηριοτήτων της επιχείρησής σας; Ποιες υπηρεσίες και εργαλεία χρησιμοποιείτε;
Ο ρόλος της τεχνολογίας και των υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών για την επιχείρησή μας είναι πρωταρχικός. Τα τελευταία χρόνια έχουμε προβεί σε διαρρυθμίσεις, ώστε να εκσυγχρονίσουμε τον τρόπο εργασίας μας, με σκοπό να συμβαδίζουμε με την ψηφιακή ζωή. Χρησιμοποιούμε υπηρεσίες Cloud, ώστε να συγχρονίσουμε τις εργασίες των καταστημάτων αλλά και του e-shop. Η σημαντικότητα της χρήσης των υπηρεσιών αυτών είναι αδιαμφησβήτητη, αφού συμβάλλουν στην αναβάθμιση των εργασιών μας. Το γεγονός ότι διαθέτουμε τρία καταστήματα και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μας οδήγησε στην ανάγκη να αναζητήσουμε ένα πάροχο με γρήγορες και σταθερές ταχύτητες. Η Epic διαθέτει υπηρεσίες οι οποίες ικανοποιούν απόλυτα τις ανάγκες της εταιρείας μας. Επιπλέον, η άμεση εξυπηρέτηση από τους εκπροσώπους της μας καθησυχάζει τόσο ως προς την ποιότητα όσο και ως προς την αξιοπιστία της εταιρείας. Ως συνεργάτη τη θεωρούμε άριστη, αφού συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής μας, ικανοποιώντας τις τεχνολογικές μας ανάγκες.

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022