ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΣΙΦΟΥΝΑΣ - Συνταγή ποιότητας και παράδοσης

Πάντα φρέσκα

Με ποιοτικές πρώτες ύλες και παραδοσιακές τεχνικές δημιουργούμε και προσφέρουμε πάντοτε τον καλύτερο μας εαυτό και τα πιο φρέσκα προϊόντα. Με διαρκή εκπαίδευση όλων των τμημάτων μας και με συνεχείς επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες προσπαθούμε καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι. Δεν αλλάζουμε τίποτα στις αξίες μας, βάζοντας πάνω απ’ όλα την οικογένεια. Κοντά μας οι καταναλωτές μπορούν να βρουν ολόφρεσκα ψωμιά και άλλα αρτοποιήματα, είδη ζαχαροπλαστείου, καθώς και φαγητά για όλα τα γούστα, ιδανικά για όλες τις ανάγκες.

Όλα αλλάζουν

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο, γεμάτη προκλήσεις και δοκιμασίες. Η λύση είναι οι συνεχείς προσαρμογές στις ανάγκες της εποχής που διαρκώς αλλάζουν, γεγονός που πράττουμε κι’ εμείς.

Θα ήταν σημαντικό να τονισθεί ότι στόχος μας ήταν και παραμένει η προσφορά ποιοτικών προϊόντων στον καταναλωτή. Αυτή είναι και η απάντηση που δίνουμε στην ερώτηση για τα μελλοντικά μας πλάνα. Ακούμε τον κόσμο, μετράμε τη γνώμη του και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη του.

H ταυτότητα

Τα αρτοποιεία Σίφουνας αποτελούν για περισσότερα από 25 χρόνια σημείο αναφοράς για εκατοντάδες σπίτια όσον αφορά τον τομέα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Συγκεκριμένα, ιδρύθηκαν το 1995 από τους Σωτήρη Σίφουνα, Κώστα Σίφουνα και Κώστα Μεσαρίτη. Το πρώτο αρτοποιείο λειτούργησε στο Γέρι και αμέσως αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, χάρη στα φρέσκα προϊόντα και γενικότερα στις πρώτες ύλες αρίστης ποιότητας που χρησιμοποιεί. Πλέον η επέκταση ήταν θέμα χρόνου, λόγω της αξίωσης των καταναλωτών που στήριξαν την επιχείρηση, αναγνωρίζοντας τα ποιοτικά προϊόντα που τους προσφέρει.      

Ψήφος στο Μπλε

Στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας μας με την Ελληνική Τράπεζα, συμμετέχουμε κι’ εμείς στο νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε. Το πρόγραμμα δίνει ένα επιπλέον γενναιόδωρο κίνητρο στον καταναλωτή να προβεί σε αγορές με οποιαδήποτε κάρτα της Ελληνικής, καθώς επωφελείται από επιστροφή χρημάτων. Αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η τράπεζα βρίσκεται δίπλα στον άνθρωπο και τον στηρίζει, ιδιαίτερα σήμερα που οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες λόγω και της πανδημίας.

 

FACTS & FIGURES

3 αρτοποιεία

1 Πέρα Χωριό Νήσου

1 Τσέρι

1 Γέρι

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Πέρα Χωρίο Νήσου 22 526308

Τσέρι 22 382447

Γέρι 22 488576

Ιστοσελίδα: www.sifounasbakeries.com

facebook/Instagram: sifounas bakeries

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit