F. Shammas: Αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορώ να ανεχτώ

Στο σημερινό επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής «More Than a Business Leader», φιλοξενούμε τη διευθύνουσα σύμβουλο του St Raphael Resort and Marina, Farah Shammas ή αλλιώς την wonder woman, όπως την χαρακτηρίζουν πολλοί! Όχι άδικα, καθώς όπως λέει και η ίδια, το μεγαλύτερο της επίτευγμα είναι ότι καταφέρνει να εκτελεί τα καθήκοντά της με επιτυχία, ούσα ταυτοχρόνως μητέρα τριών παιδιών.

Το μυστικό για την επιτυχία για την Farah Shammas είναι απλό: «Να πιστεύεις πραγματικά σε αυτό που κάνεις και να είσαι αυθεντικός προς τον εαυτό σου και τον σκοπό που υπηρετείς». Πιστεύει στην τύχη, αλλά θεωρεί σημαντικότερο να είναι κάποιος αποφασιστικός και θετικός, και η τύχη θα ακολουθήσει.

Διαβάστε ακόμα: 

Τα 5+1 μεγάλα έργα που αναμένει η Λευκωσία 

Λ. Ζουρίδης: Αυξήσεις τιμών και ελλείψεις στο λιανεμπόριο το 2022 

Βροχή ακυρώσεων στα κέντρα αναψυχής παγκύπρια 

Νέες αφίξεις στο Mall of Engomi 

Sophia Flower Studio: Υπηρεσίες διακόσμησης και ανθοσυνθέσεων 

Μιλώντας για τις επιπτώσεις της πανδημίας στο επιχειρείν, η κ. Shammas δεν στάθηκε στο επιχειρηματικό κομμάτι, αλλά αναφέρθηκε στην ανθρώπινη πλευρά η οποία αναδείχθηκε μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι πολλά μέλη του προσωπικού επηρεάστηκαν ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να δυσκολευτούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους, καθότι η κατάσταση δημιούργησε πολύ άγχος και φοβίες.  

Ερωτηθείσα αν έχει ποτέ απολύσει κάποιον, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη «φυσικά», εξηγώντας ότι δεν μπορεί να ανεχτεί ανθρώπους που ψεύδονται, κλέβουν και βαριούνται, και ειδικότερα ανθρώπους που προσπαθούν να φορτώσουν τη δουλειά τους στους συναδέλφους τους.

Σημαντικότερο, ωστόσο, για τη Farah Shammas, είναι οι συνεργάτες της να αγαπούν αυτό που κάνουν. Όπως χαρακτηριστικά λέει, «πάντα ενθαρρύνω τους ανθρώπους να προχωρούν και να βρίσκουν αυτό που αγαπούν για να είναι χαρούμενοι, αν δεν είναι χαρούμενοι τότε είναι η στιγμή να πάνε παρακάτω».

Όσο για το χαρακτηριστικό που θα ήθελε να αλλάξει στον εαυτό της; Μας προτρέπει να ρωτήσουμε το σύζυγό της! Ο λόγος; Δείτε την απάντησή της στη συνέντευξη που ακολουθεί:

Η διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader», που προβάλλεται από το InBusiness TV κάθε Δευτέρα, έχει ως στόχο την ανάδειξη ανθρώπων-ηγετών σε θέσεις κλειδιά, πολιτικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, οι οποίοι μιλούν για θέματα management, ηγεσίας, work-life balance, για τα χόμπι τους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Κάθε Δευτέρα, γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από τον επιχειρηματία ή πολιτικό και αναδεικνύουμε περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Τη σειρά «Μore Than a Business Leader» παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit