Μαρία Κώστα: Εκκεντρικές δημιουργίες που ξεχωρίζουν (video)

Η φιλοσοφία γύρω από την επιχείρησή της με το όνομα Chaleur Studio

One woman job! Έτσι περιγράφει το Chaleur Studio-κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου της σειράς The Dreamers-η ιδιοκτήτριά του, Μαρία Κώστα. Πρόκειται για μια επιχείρηση, που πήρε το όνομά της από τη λέξη «ζεστασιά», που όπως λέει, είναι κάτι που την χαρακτηρίζει ως άνθρωπο.

Η Μαρία σχεδιάζει ρούχα, day to night looks, με διάφορες υφές, υφάσματα και συνδυασμούς χρωμάτων. Αυτό που χαρακτηρίζει τις δημιουργίες της είναι το στοιχείο της εκκεντρικότητας και είναι ακριβώς αυτό που τις κάνει ξεχωριστές.  

Σύμφωνα με την ίδια, η επιτυχία της επιχείρησής της βασίζεται, τόσο στην πίστη στη δουλειά της όσο και στο γεγονός ότι καταφέρνει να κάνει τις πελάτισσές της να νιώθουν άνετα μ’ αυτά που θα φορέσουν.

Διαβάστε ακόμα: 

Το σημαντικότερο μάθημα που έχει μάθει μέχρι σήμερα είναι ότι αν δεν πιστεύεις εσύ στον εαυτό σου, αν δεν έχεις την υπομονή, την επιμονή και την προθυμία να θυσιάσεις αρκετά πράγματα στη ζωή σου, δεν θα προχωρήσεις μπροστά.

Δείτε πιο κάτω το πρώτο επεισόδιο της σειράς The Dreamers με τη Μαρία Κώστα:

  • Ονειρευόμαστε μαζί με την Tράπεζα Κύπρου

Eίναι νέοι άνθρωποι, με όνειρα και προσδοκίες να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους και έχουν καταφέρει στα πρώτα τους μόλις βήματά να ξεχωρίσουν με τις φρέσκες τους ιδέες και την εναλλακτική προσέγγισή τους.

Το ΙN Business και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν τη σειρά Dreamers, μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων, η οποία θα ξετυλίξει το success story 10 κυπριακών επιχειρήσεων και των νεαρών founders τους.