Μαριάννα Π. Δημητριάδη: Πώς συνδυάζει την επιστήμη με το επιχειρείν (video)

Διαθέτει τρεις εταιρείες βιοτεχνολογίας με αρχές την αριστεία, την ποιότητα και την καινοτομία

Όνειρο ζωής της ήταν να γίνει βιολόγος, ποτέ όμως δεν σκέφτηκε ότι θα γινόταν επιχειρηματίας. Η Co-founder και director της Theramir Ltd, Promed Bioscience Ltd και RSL Revolutionary Labs Ltd, Δρ. Μαριάννα Προκόπη Δημητριάδη, φιλοξενείται στο ένατο επεισόδιο της σειράς THE DREAMERS και μιλά για το δικό της success story.

Oι τρεις εταιρείες, όπως αναφέρει, είναι βασισμένες στον τομέα της βιοτεχνολογίας. Η Theramir εργάζεται πάνω σε εξατομικευμένες λύσεις για την θεραπεία του καρκίνου, η Promed Bioscience παράγει υλικά που έχουν να κάνουν με το well being με βάση το κολλαγόνο και η RSL Revolutionary Labs, όπου αναπτύσσει και παράγει δερματολογικά προϊόντα.

Όπως εξηγεί πήρε την απόφαση να φύγει από την ακαδημαϊκή έρευνα και να περάσει στο στάδιο της εφαρμοσμένης έρευνας.

H φιλοσοφία σημειώνει, ήταν να δημιουργηθεί κάτι το οποίο δεν υπήρχε στην αγορά και να καλυφτούν ανάγκες που υπήρχαν στο ιατρικό τομέα.

  • Ονειρευόμαστε μαζί με την Tράπεζα Κύπρου

Eίναι νέοι άνθρωποι, με όνειρα και προσδοκίες να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους, και οι οποίοι έχουν καταφέρει στα πρώτα τους μόλις βήματα να ξεχωρίσουν με τις φρέσκες τους ιδέες και την εναλλακτική προσέγγισή τους.

Το ΙnBusinessNews και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν τη σειρά Dreamers, μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων, η οποία ξετυλίγει το success story δέκα κυπριακών επιχειρήσεων και των νεαρών founders τους.