Αντρέας Τραχωνίτης: Το φεστιβάλ Φέγγαρος ξεχωρίζει στην Αν. Μεσόγειο (video)

Οι επιτυχημένες δράσεις του παραγωγού του studio eleven63 & της Louvana Records

Από μικρό παιδί ασχολείται με τη μουσική. Έχει σπουδάσει μουσική παραγωγή και ηχοληψία στην Αμερική και σήμερα είναι παραγωγός στο studio eleven63 και την ανεξάρτητη δισκογραφική Louvana Records.

Ο Αντρέας Τραχωνίτης φιλοξενείται στο όγδοο επεισόδιο της σειράς THE DREAMERS και μιλά για τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται με επιτυχία.

Ειδικότερα, η Louvana Records διοργανώνει το φεστιβάλ Φέγγαρος, που προέκυψε από την ανάγκη να φτιαχτεί ένα φεστιβάλ στη φύση, στο οποίο Κύπριοι και ξένοι καλλιτέχνες θα είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν καινούργια μουσική.

Σύμφωνα με τον ίδιο, νέα πνοή στον χώρο των φεστιβάλ στην Κύπρο έφερε ο τρόπος διοργάνωσής του, στον οποίο κάνει εκτενή αναφορά.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε το μουσικό χωριό Φέγγαρος, που λειτουργεί πριν από το φεστιβάλ. Πρόκειται για σειρά εργαστηρίων, που έχουν να κάνουν με τη μουσική, το θέατρο και την κίνηση.

  • Ονειρευόμαστε μαζί με την Tράπεζα Κύπρου

Eίναι νέοι άνθρωποι, με όνειρα και προσδοκίες να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους, και οι οποίοι έχουν καταφέρει στα πρώτα τους μόλις βήματα να ξεχωρίσουν με τις φρέσκες τους ιδέες και την εναλλακτική προσέγγισή τους.

Το ΙnBusinessNews και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν τη σειρά Dreamers, μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων, η οποία ξετυλίγει το success story δέκα κυπριακών επιχειρήσεων και των νεαρών founders τους.