Μαρίνα Γεραλή: Κρατώντας ζωντανή την τέχνη της βιβλιοδεσίας (video)

H ιδιοκτήτρια του Pinna Nobilis Bookworks ασκεί ένα από τα παλαιότερα επαγγέλματα του κόσμου

Αγαπά οτιδήποτε έχει σχέση με το βιβλίο. Έχει σπουδάσει βιβλιοδεσία και θεωρία του βιβλίου και σήμερα διατηρεί το δικό της βιβλιοδετείο στη Λεμεσό, με το όνομα Pinna Nobilis Bookworks.

Φιλοξενούμενη στο ενδέκατο επεισόδιο της σειράς THE DREAMERS, η Μαρίνα Γεραλή εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επιλέγει να κρατά ζωντανό ένα από τα παλαιότερα επαγγέλματα του κόσμου, προσφέροντας χειροποίητα βιβλία, φτιαγμένα από ποιοτικά υλικά.

Σύμφωνα με τη Μαρίνα, ένα βιβλιοδετείο αποτελεί μια χειρωνακτική αλλά και αριστοτεχνική μορφή εργασίας, αλλά και μια γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Η ίδια μιλά, επίσης, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, καθώς και για τα μελλοντικά σχέδιά της.

  • Ονειρευόμαστε μαζί με την Tράπεζα Κύπρου

Eίναι νέοι άνθρωποι, με όνειρα και προσδοκίες να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους, και οι οποίοι έχουν καταφέρει στα πρώτα τους μόλις βήματα να ξεχωρίσουν με τις φρέσκες τους ιδέες και την εναλλακτική προσέγγισή τους.

Το ΙnBusinessNews και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν τη σειρά Dreamers, μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων, η οποία ξετυλίγει το success story δέκα κυπριακών επιχειρήσεων και των νεαρών founders τους.