Alicia Χαραλαμπίδου: Γυμναστική, χορός και εκπροσώπηση της Κύπρου στο εξωτερικό (video)

Η founder του Diversity Dance Studio μιλά για τη φιλοσοφία και τις δραστηριότητές του

Παντρεύει τον χορό με τη γυμναστική και πιστεύει πως, μέσα απ’ αυτόν τον συνδυασμό, ο καθένας μπορεί να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, αποκομίζοντας ψυχικά και σωματικά οφέλη.

Φιλοξενούμενη στο δέκατο επεισόδιο της σειράς THE DREAMERS, η founder του Diversity Dance Studio, Alicia Χαραλαμπίδου, μιλά για τη φιλοσοφία και τις δραστηριότητες της επιχείρησής της.

Το Diversity υποδέχεται παιδιά και προσφέρει τάξεις - τόσο σε επίπεδο χόμπι όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο - για ακροβατικό χορό, jazz, commercial, breaking και μουσικοκινητική και fantasy για τα μικρότερα παιδιά. Την ίδια ώρα, όμως, προσφέρει μία σειρά δραστηριοτήτων, που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και στην οποία η Alicia κάνει εκτενή αναφορά.

Η ίδια προσδοκά σε όσο το δυνατό περισσότερες διακρίσεις για την Κύπρο στο εξωτερικό και πιστεύει ότι η επιτυχία δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά είναι κάτι που έρχεται μέσα από την αγάπη και την αφοσίωση για το αντικείμενό σου.

  • Ονειρευόμαστε μαζί με την Tράπεζα Κύπρου

Eίναι νέοι άνθρωποι, με όνειρα και προσδοκίες να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους, και οι οποίοι έχουν καταφέρει στα πρώτα τους μόλις βήματα να ξεχωρίσουν με τις φρέσκες τους ιδέες και την εναλλακτική προσέγγισή τους.

Το ΙnBusinessNews και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν τη σειρά Dreamers, μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων, η οποία ξετυλίγει το success story δέκα κυπριακών επιχειρήσεων και των νεαρών founders τους.