Κ. Κόκκινος: Εδώ θεωρώ ότι θα μπορούσα να είμαι πιο πετυχημένος

InBusinessNews  25/10/2021 06:30
Κ. Κόκκινος: Εδώ θεωρώ ότι θα μπορούσα να είμαι πιο πετυχημένος

Κ. Κόκκινος: Εδώ θεωρώ ότι θα μπορούσα να είμαι πιο πετυχημένος

InBusinessNews  25/10/2021 06:30

Φως σε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του ρίχνει ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος, φιλοξενούμενος στο σημερινό νέο επεισόδιο της διαδικτυακής τηλεοπτικής εκπομπής του InBusiness TV, «More Than a Business Leader». 

Διαβάστε ακόμα: 

Διεθνές αγοραστικό ενδιαφέρον για το νέο Londa (photos)

Κωστάκης Λοΐζου: Σε αναζήτηση επενδυτών για την Celestyal

Αναφέροντας πως είναι δύσκολος άνθρωπος και πάρα πολύ απαιτητικός, ο κ. Κόκκινος τονίζει πως προσπαθεί να παραμένει ανθρώπινος και να κατανοεί πότε η πίεση που εξασκεί μπορεί να είναι ανεκτή. 

Ο Κυριάκος Κόκκινος αποκαλύπτει ποιους επιχειρηματίες θαυμάζει, σκιαγραφεί τη νέα κανονικότητα και το επιχειρηματικό σκηνικό μετά την πανδημία, ενώ εμφανίζεται απόλυτος στο ερώτημα κατά πόσο υπάρχουν μαγικά... ραβδιά. 

Πόσο πιστεύει στην τύχη, τι είναι αυτά που τον χαλαρώνουν και πού θεωρεί ότι έχει εν μέρει αποτυχεί με κόστος στην προσωπική του ζωή; 

Οι απαντήσεις, στη συνέντευξη του κ. Κόκκινου που ακολουθεί: 

Η διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader», που προβάλλεται από το InBusiness TV κάθε Δευτέρα, έχει ως στόχο την ανάδειξη ανθρώπων-ηγετών σε θέσεις κλειδιά, πολιτικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, οι οποίοι μιλούν για θέματα management, ηγεσίας, work-life balance, για τα χόμπι τους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Κάθε Δευτέρα, γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από τον επιχειρηματία ή πολιτικό και αναδεικνύουμε περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Τη σειρά «Μore than A Business Leader» παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας