Π. Ανδρέου: Πώς να προστατεύσετε την οικονομική σας ευημερία

Π. Ανδρέου: Πώς να προστατεύσετε την οικονομική σας ευημερία

Π. Ανδρέου: Πώς να προστατεύσετε την οικονομική σας ευημερία

Στο σημερινό επεισόδιο «Money Matters: 4 απλές συμβουλές για καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας» του InBusiness TV, ο φιλοξενούμενος Δρ. Παναγιώτης Ανδρέου, Αναπληρωτής Καθηγητής Χρηματοοικονομικής του ΤΕΠΑΚ και Πρόεδρος ΔΣ του Financial Wellbeing Institute, αναλύει τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατεύσουμε, αλλά και να βελτιώσουμε την χρηματοοικονομική μας ευμάρεια.

Διαβάστε εδώ: 

Αξιολογούν τη Λεμεσό ως ναυτιλιακό κέντρο παγκόσμιου βεληνεκούς

Ξενοδοχεία που ανακαινίστηκαν και επέστρεψαν (photos)

Altamira: 100 ολοκαίνουριες επιλογές σε ακίνητα αυτή την εβδομάδα

Ο κ. Ανδρέου, τονίζει αρχικά τη σημαντικότητα του προσδιορισμού και τήρησης ενός ατομικού ή οικογενειακού προϋπολογισμού ως τη βάση για καλύτερο έλεγχο των χρημάτων. Συνεχίζοντας, παραθέτει έξυπνους τρόπους για σωστή διαχείριση και αποπληρωμή χρέους και προειδοποιεί για τους κίνδυνους που εμπεριέχει η παγίδα του λεγόμενου «πληθωρισμού του Lifestyle».

Καταληκτικά, αναφέρεται στους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να βελτιώσει τον χρηματοοικονομικό του αλφαβητισμό, ώστε να μπορεί να επιτύχει και μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους.

Στόχος της διαδικτυακής τηλεοπτικής σειράς του InBusiness TV«Money Matters», που παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου, είναι να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα, αναφορικά με τις επενδυτικές επιλογές σήμερα, τις επενδύσεις σε ακίνητα, τον σωστό προγραμματισμό για συνταξιοδότηση, τη διαδοχή, κ.α.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας