Altamira: 100 ολοκαίνουριες επιλογές σε ακίνητα αυτή την εβδομάδα

Με άλλες 100 νέες ελκυστικές προτάσεις για ακίνητα όλων των τύπων επανέρχεται και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Διαβάστε εδώ: 

Αξιολογούν τη Λεμεσό ως ναυτιλιακό κέντρο παγκόσμιου βεληνεκούς

Ξενοδοχεία που ανακαινίστηκαν και επέστρεψαν (photos)

Π. Ανδρέου: Πώς να προστατεύσετε την οικονομική σας ευημερία

Αυτή την Τρίτη, στην ιστοσελίδα της εταιρείας παρουσιάζονται διαμερίσματα και κατοικίες, οικιστικά οικόπεδα, τεμάχια γης, κτήρια, αποθήκες και καταστήματα. Πρόκειται για ακίνητα ιδανικά για κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή, σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

 

Ξεχωρίζουν κυρίως περιοχές που σημειώνουν μεγάλη ζήτηση, όπως η Έγκωμη, τα Λατσιά, η Λακατάμια και το Δάλι στην επαρχία Λευκωσίας, η Αραδίππου, το κέντρο Λάρνακας και η Τερσεφάνου στην επαρχία Λάρνακας, ο Άγιος Αθανάσιος, ο Άγιος Τύχωνας και η Αγία Φύλα στην επαρχία Λεμεσού, καθώς και η Πέγεια, η Χλώρακα και η Πόλη Χρυσοχούς στην επαρχία Πάφου.

 

Όπως και κάθε εβδομάδα, το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τρίτη, ενώ προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

 

Τα ακίνητα που ξεχωρίζουν
Από τα νέα ακίνητα που διαθέτει η Altamira Real Estate ξεχωρίζει ιδιαίτερα διώροφη κατοικία με πισίνα στον Πρωταρά και συγκεκριμένα στη δημοφιλή περιοχή Κάππαρη. Η κατοικία διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €200.000, βρίσκεται σε απόσταση μόλις 350 μέτρων από τις όμορφες παραλίες της περιοχής και πλησίον του τουριστικού κέντρου του Πρωταρά, ενώ έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 96 τ.μ.. Αποτελεί μέρος του συγκροτήματος “Sea Breeze Villas” και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια. Είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία καθώς και βραχυπρόθεσμη/μακροπρόθεσμη ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Στην επαρχία Λευκωσίας, διατίθεται διαμέρισμα σε κεντρική τοποθεσία του Δήμου Λατσιών, κοντά στο δημαρχείο της περιοχής και την υπεραγορά «Αλφαμέγα», στην ενδεικτική τιμή των €130.000. Το ακίνητο, έκτασης 77 τ.μ., προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της πρωτεύουσας ενώ διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Είναι κενό και έτοιμο για ιδιοχρησία καθώς και ενοικίαση.

 

 

Οικιστικό χωράφι το οποίο πωλείται στην τιμή των €290.000 και έχει εμβαδόν 2.500 τ.μ., εντοπίσαμε σε μία ήσυχη περιοχή του Δήμου Λακατάμειας.
 

 
Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στη δημοφιλή λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη και την υπεραγορά LIDL, ενώ διαθέτει μεγάλο πρόσωπο περί τα 67 μέτρα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση από επιχειρηματία ανάπτυξης γης, αφού μπορεί να αξιοποιηθεί για διαχωρισμό οικοπέδων ή/και για ενιαία ιδιοκτησία.

 

Στο κέντρο της Λάρνακας, σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση από το πολυτελές ξενοδοχείο “Radisson Blu” και τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού, το ενδιαφέρον κεντρίζουν τρία διαμερίσματα που πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €100.000 το καθένα.

 

 

Τα ακίνητα αποτελούνται από δύο υπνοδωμάτια και βρίσκονται στην ίδια πολυκατοικία, απολαμβάνοντας πολύ καλές προσβάσεις προς την όμορφη παραλία των «Φοινικούδων», καθώς και την τουριστική περιοχή Ορόκλινης. Πρόκειται για μία αξιοσημείωτη επενδυτική ευκαιρία, αφού τα ακίνητα είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία καθώς και βραχυπρόθεσμη/μακροπρόθεσμη ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Στον Δήμο Λάρνακας, κοντά στον κινηματογράφο K-Cineplex και την περιοχή «Καμάρες», εντοπίσαμε επίσης, οικιστικό οικόπεδο στην ενδεικτική τιμή των €250.000. Το ακίνητο, έκτασης 511 τ.μ. προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τις όμορφες παραλίες της περιοχής καθώς και όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις. Διαθέτει πρόσωπο περί τα 19 μέτρα και εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης Κα4, γεγονός που επιτρέπει την ανέγερση τριώροφου κτηρίου. Αποτελεί ιδανική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης ή για ιδιώτες.

 

Επιπρόσθετα, στην κοινότητα Τερσεφάνου ξεχωρίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €85.000. Απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο, το αεροδρόμιο Λάρνακας καθώς και τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Το ακίνητο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και μπάνιο, ενώ είναι ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή/και ενοικίαση.

 

Στον Δήμο Λεμεσού επιλέξαμε μισό μερίδιο οικιστικού οικοπέδου, έκτασης 264 τ.μ., που είναι ιδανικό για ανέγερση τριώροφου κτηρίου, λόγω του υψηλού συντελεστή δόμησης (100%) που διαθέτει. Το ακίνητο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €115.000 και βρίσκεται πλησίον του Πανεπιστημίου Frederick. Προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης και τον αυτοκινητόδρομο, ενώ εφάπτεται εγγεγραμμένου δρόμου.

 

Στην επαρχία Λεμεσού ξεχωρίσαμε επίσης, δύο εφαπτόμενα οικιστικά χωράφια τα οποία βρίσκονται στην κοινότητα Αγίου Τύχωνα και διατίθενται στην ενδεικτική τιμή των €170.000 και €175.000 αντίστοιχα. Τα ακίνητα, έκτασης 1.509 τ.μ. και 1.575 τ.μ., αντίστοιχα, απέχουν μόλις μερικά μέτρα από την παραλία και βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας και το παραλιακό μέτωπο της πόλης.

 

Διώροφη μεζονέτα στον δημοφιλή τουριστικό Δήμο της Πέγειας στην επαρχία Πάφου, διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate. Το ακίνητο, έκτασης 86 τ.μ., πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €90.000 και απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου, αλλά και τη δημοφιλή παραλία “Coral Bay”. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, αυλή και χώρο στάθμευσης. Είναι κενό και έτοιμο για άμεση αξιοποίηση. Επιπλέον, στην κοινότητα Χλώρακας, κοντά στην υπεραγορά «Παπαντωνίου» και το στάδιο της περιοχής, εντοπίσαμε ισόγεια κατοικία δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €140.000. Το ακίνητο έχει εμβαδόν 111 τ.μ., προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Πάφου και τις γειτονικές κοινότητες, ενώ είναι κατάλληλο για ενοικίαση ή/και ιδιοκατοίκηση.

 

Ακίνητο με θέα τη θάλασσα, ξεχωρίσαμε στην κοινότητα Αρμού. Ο λόγος για γεωργικό χωράφι, έκτασης 9.365 τ.μ., που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €95.000, βρίσκεται κοντά σε οικιστική ζώνη και εφάπτεται δρόμου με συνολικό πρόσωπο περί τα 145 μέτρα.

 

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.
Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης