Στην Blue Island οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας

Αντριάνα Βαρνακίδου  10/06/2022 07:00
Στην Blue Island οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας

Στην Blue Island οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας

Αντριάνα Βαρνακίδου  10/06/2022 07:00

Ποικίλες και πολυδιάστατες είναι οι συνεχόμενες πρακτικές που εφαρμόζει η Blue Island με στόχο την ανάπτυξη της εργασιακής της κουλτούρας. Η εταιρεία δημιουργώντας ένα περιβάλλον εργασίας όπου ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη, η υπερηφάνεια, η αξιοπιστία και η συντροφικότητα παίζουν καθοριστικό ρόλο, εξασφάλισε την πολύ σημαντική πιστοποίηση Great Place to Work®.

Διαβάστε ακόμα: 

Γεμίζουν αλλά δεν… κατακλύζονται από τουρίστες τα ξενοδοχεία

Λίφτινγκ €10 εκατ. σε επιχειρήσεις στο ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας

Συνεχές μέλημα της Διεύθυνσης της Blue Island, σύμφωνα με την Μαρία Κρεμμού, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, είναι να διασφαλίζει ότι όλοι ανεξαιρέτως αισθάνονται ισότιμο μέλος του οργανισμού, συνεισφέροντας έτσι το μέγιστο των δυνατοτήτων τους στο χώρο που εργάζονται.

Στο σημερινό επεισόδιο του αφιερώματος Great Place to Work®, παρουσιάζεται η εταιρεία μέσα από την ατομική εμπειρία των ίδιων της των ανθρώπων.

Δείτε το αφιέρωμα Great Place to Work® X InBusiness TV στη Blue Island:

Το Great Place to Work®, με παρουσία σε 70 χώρες, είναι ένα brand με διεθνή αναγνωρισιμότητα και αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πιστοποίηση και διάκριση επιχειρήσεων, που έχουν καθιερωθεί ως εργοδότες προτίμησης. Άρχισε να δραστηριοποιείται στην Κύπρο στις αρχές του 2020 και παρ' όλες τις αντιξοότητες που επέφερε η πανδημία, η ανάπτυξή του είναι ραγδαία.

Η σειρά-αφιέρωμα Great Place to Work®, που παρουσιάζει το InBusiness TV, δίνει την ευκαιρία στους οργανισμούς που έχουν εξασφαλίσει τη σημαντική αυτή πιστοποίηση, να παρουσιάσουν την εταιρεία τους και τις πρακτικές που εφαρμόζουν στο εργασιακό τους περιβάλλον.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας