Poseidon Residences: Η high-end οικιστική ανάπτυξη στην ακτογραμμή της Λεμεσού(pics)

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται η οικιστική ανάπτυξη πολυτελείας “Poseidon Residences” στην ακτογραμμή της Λεμεσού και συγκεκριμένα στην περιοχή Μουτταγιάκας.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η παράδοση του έργου, έχει οριστεί για τον Απρίλιο του 2024, με τα διαμερίσματα να είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Συνεργασία Vassos Markides Estates και Avilia Real Estate Group
Τα πολυτελή διαμερίσματα Poseidon είναι το αποτέλεσμα μιας δυναμικής συνεργασίας μεταξύ της Vassos Markides Estates και της The Avilia Real Estate Group, δύο εταιρειών με εκτενή εμπειρία στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ισραήλ αντίστοιχα.

Η Vassos Markides Estates, η οποία ιδρύθηκε το 1978, έχει ολοκληρώσει πάνω από 200 premium έργα ακινήτων, ανάπτυξης και εργολαβίας τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς, ανάμεσά τους σύγχρονοι χώροι γραφείων, αποκλειστικές επαύλεις και πολυτελείς πολυκατοικίες.

Ο Όμιλος Avilia, για πάνω από 40 χρόνια, συνεργάζεται με τους καλύτερους συμβούλους, σχεδιαστές και εργολάβους για την ανάπτυξη και διαχείριση εμπορικών, βιομηχανικών και οικιστικών έργων στο Ισραήλ και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Πρόκειται για ανάπτυξη εννέα ορόφων που διαθέτει προς πώληση εκλεπτυσμένα διαμερίσματα με μοναδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και με θέα τη θάλασσα της πόλης, τα οποία θα προσφέρουν στους κατοίκους τους ένα ξεχωριστό boutique luxury lifestyle και μια σειρά από ανέσεις.

Μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει πισίνα υπερχείλισης, χώρο lounge, χώρους πρασίνου, υπόγειους χώρους στάθμευσης και γυμναστήριο, για αποκλειστική χρήση από τους κατοίκους.

4

Διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων και το penthouse

Από τον πρώτο μέχρι τον τέταρτο όροφο, το Poseidon Residences θα διαθέτει διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και συγκεκριμένα δύο σε κάθε όροφο.

1

Ο τρίτος έως ο πέμπτος όροφος, θα διαθέτουν οροφοδιαμερίσματα τριών υπνοδωματίων.

Το penthouse στον ένατο όροφο, θα έχει το δικό του roof garden με εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου, ενώ η μεγάλη του βεράντα έρχεται για να ενισχύσει περαιτέρω την πανοραμική θέα.

2

Όσον αφορά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, το Poseidon Residences θα πιστοποιηθεί για Ενεργειακή Απόδοση Κλάσης Α για ενεργειακή απόδοση τόσο στην ψύξη όσο και στη θέρμανση μέσω της χρήσης προτύπων μόνωσης υψηλής ποιότητας.

Η σύγχρονη τεχνολογία σε συνδυασμό με την ανώτερη κατασκευή και υλικά κτιρίων, θα μειώσει περαιτέρω το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων σε ευθυγράμμιση με τις αρχές του πράσινου περιβάλλοντος.

3

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τους μελλοντικούς κάτοικους, τα διαμερίσματα στο Poseidon Residences απευθύνονται και σε επενδυτές, αφού προσφέρουν υψηλή απόδοση.

6

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο