Μάριαμ Μιχαηλίδου: Χορεύοντας με αγάπη και αφοσίωση (video)

Βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση, είναι αφοσιωμένη σ' αυτό που κάνει και η δουλειά της είναι γι' αυτήν τρόπος ζωής. Η Μάριαμ Μιχαηλίδου, ιδιοκτήτρια της σχολής χορού Alma Dance Studio σε Λάρνακα και Κίτι, φιλοξενείται στο έκτο επεισόδιο της σειράς Τhe Dreamers και προβαίνει σε αναδρομή της πορείας της.  

Μιλά για την περίοδο κατά την οποία επέστρεψε στην Κύπρο μετά τις σπουδές της, θεωρώντας ότι θα έμενε μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Χωρίς να είναι στα σχέδιά της, προέκυψε το Alma Dance Studio, το οποίο την κράτησε τελικά στο νησί. Η ίδια αναφέρεται στην «επεισοδιακή» πρώτη παράσταση της σχολής στο μεσαιωνικό κάστρο Λάρνακας, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Διαβάστε ακόμα: 

Στο Alma Dance Studio διδάσκεται κλασικό μπαλέτο και σύγχρονος χορός, ενώ παράλληλα προσφέρονται μαθήματα σε πιο μοντέρνες γραμμές. Όπως επισημαίνει η Μάριαμ Μιχαηλίδου, η επιτυχία της σχολής οφείλεται στην πραγματική αγάπη για το αντικείμενο, που δείχνει τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της.  

Δείτε πιο κάτω το έκτο επεισόδιο της σειράς The Dreamers:

  • Ονειρευόμαστε μαζί με την Tράπεζα Κύπρου

Eίναι νέοι άνθρωποι, με όνειρα και προσδοκίες να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους, και οι οποίοι έχουν καταφέρει στα πρώτα τους μόλις βήματα να ξεχωρίσουν με τις φρέσκες τους ιδέες και την εναλλακτική προσέγγισή τους.

Το ΙnBusinessNews και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν τη σειρά Dreamers, μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων, η οποία ξετυλίγει το success story δέκα κυπριακών επιχειρήσεων και των νεαρών founders τους.

Δειτε Επισης

Μαρίνα Γεραλή: Κρατώντας ζωντανή την τέχνη της βιβλιοδεσίας (video)
Alicia Χαραλαμπίδου: Γυμναστική, χορός και εκπροσώπηση της Κύπρου στο εξωτερικό (video)
Μαριάννα Π. Δημητριάδη: Πώς συνδυάζει την επιστήμη με το επιχειρείν (video)
Αντρέας Τραχωνίτης: Το φεστιβάλ Φέγγαρος ξεχωρίζει στην Αν. Μεσόγειο (video)
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου