Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ: Νέο μοντέλο υγείας

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ δημιουργήθηκε το 2020, με όραμα να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας, με την αξιοποίηση της ευρείας επιστημονικής κατάρτισης και της πολύχρονης εμπειρίας του προσωπικού του, σε συνδυασμό με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό και κλινικό εξοπλισμό.

ΤοΚέντρο αποτελεί ένα νέο μοντέλο μονάδας υπηρεσιών υγείας, που στα τρία χρόνια λειτουργίας του, απέκτησε υψηλό βαθμό αποδοχής, εκτίμησης και αγάπης, τόσο από τον κόσμο όσο και από την ιατρική κοινότητα της Κύπρου και άλλους επαγγελματίες στον χώρο της υγείας.

Βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας, σε ένα σύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής, με εύκολη προσβασιμότητα, τόσο από την πρωτεύουσα όσο και από τις άλλες πόλεις. Διαθέτει ευχέρεια χώρων στάθμευσης και παρέχει πολλαπλές, εξατομικευμένες υπηρεσίες, σε ένα λειτουργικό οίκημα με έξυπνη διαμόρφωση.

Τα τρία τμήματα

Το κέντρο δραστηριοποιείται σε τρία βασικά διαγνωστικά τμήματα.

Το Τμήμα Μικροβιολογίας-Βιοχημείας είναι επανδρωμένο με τα καλύτερα μηχανήματα του είδους τους, της εταιρείας Roche, και στελεχωμένο με υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό. Διευθύνεται από Ιατρό Βιοπαθολόγο, με πλούσια ακαδημαϊκά προσόντα και εκτεταμένη εμπειρία στους τομείς μικροβιολογίας, αιματολογίας, ανοσολογίας, ιολογίας και βιοχημείας και στελεχώνεται από έμπειρες τεχνολόγους εργαστηρίου με σχετικές εξειδικεύσεις. Όλες οι εξετάσεις παραδίδονται μετά από διπλούς ελέγχους και επιβεβαίωση του αποτελέσματος από τον διευθυντή.

Το Ακτινολογικό-Απεικονιστικό τμήμα είναι εξοπλισμένο με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα Philips και στελεχωμένο από έμπειρο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό. Εκτελεί αξονικές τομογραφίες, υπερηχογραφήματα, καθώς και μέτρηση οστικής πυκνότητας (DEXA), στη βάση των πρωτοκόλλων και κατευθυντήριων οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ακτινολογικής Εταιρείας, με διαγνωστική ακρίβεια και ασφάλεια.

Η Μονάδα Ενδοσκόπησης συνεργάζεται με ένα μεγάλο αριθμό Γαστρεντερολόγων, εκτελώντας σχεδόν όλες τις διαγνωστικές και θεραπευτικές εξετάσεις της ειδικότητας, στη βάση των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας. Διαθέτει τα πλέον σύγχρονα όργανα Olympus και ακολουθούνται αυστηρές διαδικασίες αυτόματης αποστείρωσης και απολύμανσης.

Μεταξύ άλλων, στην Μονάδα προσφέρονται γαστρεντερολογικές υπηρεσίες γαστροσκόπησης, σιγμοειδοσκόπησης, κολονοσκόπησης και αφαίρεσης πολυπόδων. Εκτελούνται, επίσης, διαγνωστικές ουρολογικές εξετάσεις, από έμπειρο Ουρολόγο. Το τμήμα διαθέτει άριστο νοσηλευτικό προσωπικό με εξειδικευμένη εκπαίδευση, ενώ στελεχώνεται από έμπειρους Αναισθησιολόγους, που εξασφαλίζουν την ανώδυνη και ασφαλή εκτέλεση των ενδοσκοπικών πράξεων.

Υπηρεσίες εντός κι εκτός ΓεΣΥ

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ είναι συμβεβλημένο από ιδρύσεώς του με το ΓεΣΥ, καθώς αρχή του είναι η δυνατότητα πρόσβασης όλων των πολιτών σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Προσφέρει, επίσης, εξετάσεις που δεν καλύπτονται από το ΓεΣΥ, με ειδικές τιμές εξυπηρέτησης.

Το Κέντρο φροντίζει συνεχώς να εμπλουτίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, με συνεχή αναβάθμιση και προσθήκη νέων. Επιδιώκει να αξιοποιεί την εξέλιξη της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την εμπειρογνωμοσύνη του προσωπικού του και των συνεργαζόμενων γιατρών και την ανθρωποκεντρική του προσέγγιση, ώστε να μπορεί να προσφέρει την καλύτερη φροντίδα υγείας στους ασθενείς του. Εξού και τα περισσότερα τμήματα έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες πιστοποίησης ISO, ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα, η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των εξετάσεων.

Πέραν των συνεργαζόμενων γιατρών, στο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ απασχολούνται τριμελής διευθυντική ομάδα, τρεις νοσηλεύτριες, μία τεχνολόγος ακτινολόγος, τρεις τεχνολόγοι κλινικού εργαστηρίου και γραμματειακό προσωπικό.

Ωράρια λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή 07:30-19:00,

Σάββατο 08:00-13:00

Κοινωνική αποστολή

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του αποστολής, το Κέντρο διοργανώνει εκδηλώσεις υποστήριξης του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», συμμετέχει μαζικά κάθε χρόνο στον Μαραθώνιο υποστήριξης των παιδιών με αυτισμό και παρέχει ειδικές προσφορές εξετάσεων.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Δημοφώντος 2, 1075, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22748474

Ιστοσελίδα: www.zoi.com.cy

E-mail: Info@zoi.com.cy

Δειτε Επισης

The Health Issue
Αρεταίειο Νοσοκομείο: Αιέν αριστεύειν
Κέντρο Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Λήδρα Εμβρυογένεσις: Όταν το όραμα γεννά την εξέλιξη
ΝΕΦΡΟΝΤΙΔΑ Νεφρολογικό Κέντρο: Μοναδικό στο είδος του
Οδοντιατρικά Κέντρα Bright Smile: Δουλεύοντας με χαμόγελο
ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: VIP υπηρεσίες για όλους
Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ: Επέκταση σε όλα τα επίπεδα
A.T. Telecom: Four decades of experience
Cryos International: Some save lives, others give life
Opsis Medical Imaging: Από τα πλέον δυναμικά ανερχόμενα ακτινοδιαγνωστικά κέντρα της Κύπρου