Οδοντιατρικά Κέντρα Bright Smile: Δουλεύοντας με χαμόγελο

Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, το οδοντιατρικό κέντρο Bright Smile παραμένει από την ίδρυσή του δεσμευμένο στην αριστεία και στην παροχή φροντίδας υψηλής ποιότητας, τονίζει ο δρ Γιώργος Βασιλείου. Απαριθμεί, ταυτόχρονα, τις υπηρεσίες που προσφέρονται, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα της οδοντιατρικής για κάθε ηλικία. Θέλουμε, επισημαίνει χαρακτηριστικά, να ενισχύουμε το χαμόγελο των ασθενών μας, προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση για την οδοντική υγεία.

Ποιο είναι το όραμα και η αποστολή της εταιρείας σας;

Το όραμα μας είναι, να είμαστε ένας κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένης οδοντιατρικής φροντίδας, ο οποίος να προσφέρει κάθε είδους λύσεις στους ασθενείς μας, εστιάζοντας σε ένα ευρύ φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών, που παρέχονται κάτω από μια ενιαία στέγη. Επιπρόσθετα, στοχεύουμε στην παροχή φροντίδας υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Με δέσμευση στην αριστεία, προσπαθούμε να ενισχύσουμε τη στοματική υγεία και την ευημερία των ασθενών μας, διασφαλίζοντας ότι κάθε άτομο λαμβάνει εξατομικευμένη και κορυφαία φροντίδα.

Δώστε μας μια εικόνα της μέχρι σήμερα πορείας σας με αναφορά στους πιο σημαντικούς σταθμούς σας.

Από το 1994 έως το 2001 φοίτησα στο 3ο Ιατρικό και Οδοντιατρικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας, στο τμήμα Οδοντιατρικής και Στοματολογίας. Το ακαδημαϊκό αυτό ταξίδι κορυφώθηκε με την απόκτηση του πτυχίου του Διδάκτορος Στοματολογίας - DDS.

Το 2002 ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία σε ιδιωτικό ιατρείο στην Κύπρο, στο οποίο άρχισα να ασκώ την οδοντιατρική. Το 2003 απετέλεσε ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς ανέλαβα την πρωτοβουλία να ιδρύσω το πρώτο Οδοντιατρικό Κέντρο Bright Smile στη Λάρνακα. Αυτό σηματοδότησε την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην καριέρα μου, με επίκεντρο την παροχή οδοντιατρικής φροντίδας και υπηρεσιών στην κοινότητα. Το 2005 επέκτεινα περαιτέρω το Bright Smile, ανοίγοντας το δεύτερο Οδοντιατρικό Κέντρο Bright Smile, αυτή τη φορά στη Λευκωσία. Αυτή η επέκταση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την δρα Άντρη Πάρπα, Οδοντίατρο και Ορθοδοντικό.

Επενδύσατε, παράλληλα, σε πρόσθετες σπουδές και εξειδικεύσεις;

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προαναφερθήσας περιόδου, ασχολήθηκα, ταυτόχρονα, με τον τομέα της Εμφυτευματολογίας μέσω συνεργασίας με την εταιρεία AlphaBio, με έδρα το Ισραήλ. Συνεχίζοντας τη δέσμευσή μου για επαγγελματική εξέλιξη, επιδίωξα την προηγμένη εκπαίδευση και κατάρτιση. Έτσι, το 2011 απέκτησα μεταπτυχιακό στην Εμφυτευματολογία από το Πανεπιστήμιο UCLA στο Λος Άντζελες. Αυτό το πτυχίο ενίσχυσε την τεχνογνωσία μου και μου επέτρεψε να προσφέρω υψηλότερο επίπεδο εξειδικευμένης φροντίδας στους ασθενείς μου. Όλα τα ορόσημα, στα οποία αναφέρθηκα, αντιπροσωπεύουν κομβικές στιγμές στο ταξίδι μου ως επαγγελματία οδοντίατρου, αντανακλώντας την πρόοδο, από τις ακαδημαϊκές σπουδές στη δημιουργία επιτυχημένων οδοντιατρικών κέντρων και την απόκτηση εξειδικευμένης εκπαίδευσης στην Εμφυτευματολογία.

Στοματική υγεία για όλους

Τι υπηρεσίες προσφέρετε;

Παρέχουμε μια εκτεταμένη σειρά οδοντιατρικών υπηρεσιών και θεραπειών, που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν διάφορες ανάγκες στοματικής υγείας και να βελτιώνουν την αισθητική εμφάνιση των ασθενών μας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Αισθητικές οδοντιατρικές επεμβάσεις:

  • Λεύκανση δοντιών για ένα λαμπερό χαμόγελο
  • Όψεις πορσελάνης με φυσική εμφάνιση
  • Κορώνες από πορσελάνη, όπως τα Procera Crowns, Zirconia και Emax για ανθεκτικές και αισθητικά ευχάριστες κορώνες
  • Κορώνες από πορσελάνη συντηγμένες σε μέταλλο

Στοματική Εμφυτευματολογία:

  • Μονά οδοντικά εμφυτεύματα: Έχουμε εξειδίκευση στα μεμονωμένα οδοντικά εμφυτεύματα, ιδιαίτερα στην αισθητική ζώνη
  • Οδοντικά εμφυτεύματα με κορώνες: Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν κορώνες Procera, Zirconia, Emax και πορσελάνη συντηγμένη σε μέταλλο
  • Οδοντικά εμφυτεύματα με οδοντοστοιχίες

Ορθοδοντική:

  • Διορθώνουμε τις ανωμαλίες και τα ακατάλληλα δαγκώματα μέσω ορθοδοντικών θεραπειών

Στοματική εγχείρηση:

  • Πραγματοποιούμε στοματικές χειρουργικές επεμβάσεις για την τροποποίηση της οδοντοφυΐας και την αντιμετώπιση προβλημάτων με τα δόντια και τα οστά της γνάθου

Παιδοδοντιατρική:

  • Παρέχουμε ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα στα παιδιά

Περιοδοντολογία:

  • Παρέχουμε θεραπεία συναφών ασθενειών και καταστάσεων

Ενδοδοντία:

  • Προσφέρουμε ενδοδοντική θεραπεία για την εξάλειψη των λοιμώξεων και την προστασία των δοντιών από περαιτέρω μικροβιακή εισβολή

Προληπτική Οδοντιατρική:

  • Προωθούμε τη στοματική υγεία μέσω προληπτικών μέτρων για την αποφυγή τερηδόνας και ουλίτιδας.
  • Η ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών μας υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να διασφαλίσουμε τη βέλτιστη στοματική υγεία και να ενισχύσουμε το χαμόγελο των ασθενών μας. Είτε πρόκειται για καλλυντικές βελτιώσεις είτε για επεμβάσεις αποκατάστασης ή προληπτική φροντίδα, προσφέρουμε μια ολιστική προσέγγιση για την οδοντική υγεία.

Έχει το κέντρο σας συμβληθεί με το ΓεΣΥ;

Το Bright Smile έχει συμβληθεί με το ΓεΣΥ, δυστυχώς όμως, αυτό που παίρνουν οι ασθενείς πίσω, είναι μόνο ένας οδοντιατρικός καθαρισμός τον χρόνο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι στη συνέχεια θα δικαιούνται περισσότερες υπηρεσίες μέσω του Γενικού Συστήματος Υγείας, έτσι ώστε να μπορούμε κι εμείς να τους προσφέρουμε καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Ποια είναι τα επόμενα άμεσα πλάνα σας για περαιτέρω ανάπτυξη;

Επί του παρόντος, εστιάζουμε σε πολλές βασικές πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση των οδοντιατρικών υπηρεσιών και της εμπειρίας των ασθενών μας. Αξιολογούμε συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις στην οδοντιατρική φροντίδα και εξετάζουμε την εισαγωγή νέων θεραπειών και διαδικασιών, που ευθυγραμμίζονται με τη δέσμευσή μας για αριστεία.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διερεύνηση πρόσθετων τεχνολογιών αιχμής και ολιστικών οδοντιατρικών προσεγγίσεων.

Ποια θέση έχει η ψηφιακή τεχνολογία στα οδοντιατρικά σας κέντρα;

Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την αυξανόμενη σημασία της ψηφιακής τεχνολογίας στην οδοντιατρική και γι’ αυτό, άλλωστε, την έχουμε ήδη ενσωματώσει στο ιατρείο μας με ψηφιακές αποτυπώσεις, τρισδιάστατη απεικόνιση και τηλεοδοντιατρική, βελτιώνοντας έτσι όλες τις διαδικασίες και τη διαγνωστική ακρίβεια. Η αλήθεια είναι ότι ψάχνουμε συνεχώς για περαιτέρω αναβαθμίσεις, που ενισχύουν το έργο μας στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Εστιάζοντας σε αυτούς τους τομείς, είμαστε αφοσιωμένοι στην προώθηση της οδοντιατρικής μας πρακτικής και στην εξασφάλιση ότι οι ασθενείς μας λαμβάνουν εξαιρετική, ολοκληρωμένη και καινοτόμο οδοντιατρική φροντίδα, που ευθυγραμμίζεται με τις εξελισσόμενες ανάγκες και προσδοκίες τους.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Περισσότερες πληροφορίες για τον δρα Γιώργο Βασιλείου και

τα Οδοντιατρικά Κέντρα Bright Smile, θα βρείτε στο τηλέφωνο: 22519190

και στην ιστοσελίδα:

www.brightsmiledentalcenter.com/

Δειτε Επισης

The Health Issue
Αρεταίειο Νοσοκομείο: Αιέν αριστεύειν
Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΖΩΗ: Νέο μοντέλο υγείας
Κέντρο Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Λήδρα Εμβρυογένεσις: Όταν το όραμα γεννά την εξέλιξη
ΝΕΦΡΟΝΤΙΔΑ Νεφρολογικό Κέντρο: Μοναδικό στο είδος του
ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: VIP υπηρεσίες για όλους
Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ: Επέκταση σε όλα τα επίπεδα
A.T. Telecom: Four decades of experience
Cryos International: Some save lives, others give life
Opsis Medical Imaging: Από τα πλέον δυναμικά ανερχόμενα ακτινοδιαγνωστικά κέντρα της Κύπρου