Σάββας Περδίος: Μηδενικοί φόροι στα ορεινά αν ήμουν ΥΠΟΙΚ

Πολύκαρπος Θωμά  07/02/2022 06:35
Σάββας Περδίος: Μηδενικοί φόροι στα ορεινά αν ήμουν ΥΠΟΙΚ

Σάββας Περδίος: Μηδενικοί φόροι στα ορεινά αν ήμουν ΥΠΟΙΚ

Πολύκαρπος Θωμά  07/02/2022 06:35

Η διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader», που παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου, φιλοξενεί σήμερα τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο, σε μία… διαφορετική συνέντευξη.

Έχοντας ως μότο το «Never Quit», ο κ. Περδίος μοιράζεται στην κάμερα του InBusiness TV τα δικά του συστατικά για την επιτυχία, τι θα έκανε με το μαγικό του ραβδί, αλλά και ποια απόφαση θα λάμβανε αν ήταν υπουργός Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, για τον Σάββα Περδίο το ταλέντο δεν είναι αρκετό για να οδηγήσει στην επιτυχία. Πεποίθησή του είναι ότι για να επιτύχεις πρέπει να δουλεύεις πιο σκληρά από τους άλλους.

Διαβάστε ακόμα: 

Σε ποια 80 ξενοδοχεία διακοπές από €50 τον Φεβρουάριο (λίστα)

Εδώ θα στραφεί η επιχειρηματικότητα του μέλλοντος

Εξάλλου, όπως λέει, αν είχε ένα μαγικό ραβδί θα συνέδεε οδικώς την Κύπρο με την Ε.Ε., ενώ ως υπουργός Οικονομικών, θα προωθούσε μηδενικούς φόρους στα ορεινά.

Την ίδια ώρα, ο υφυπουργός προβλέπει ότι οι επιχειρήσεις μετά την πανδημία θα γίνουν πιο μικρές, ευέλικτες και ψηφιακές, ενώ θεωρεί ότι η ευρύτερη κοινωνία αξιολογεί το κυπριακό επιχειρείν ως δυσκίνητο και περιστασιακό.

Μεταξύ άλλων, αντιπαθεί την κολακεία και θα ήθελε να τον περιγράφουν ως έναν μάνατζερ που διακατέχεται από ανθρωπιά.  

Ποια προσόντα ψάχνει στους συνεργάτες του ο Σάββας Περδίος και τι είναι εκείνο που θα τον οδηγούσε στην απόλυση ενός συνεργάτη του;

Πατήστε στην πιο κάτω εικόνα για να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας