Ε. Ηροδότου: Πολύ κοντά στο μεγαλύτερο επαγγελματικό μου επίτευγμα

InBusinessNews  10/01/2022 06:35
Ε. Ηροδότου: Πολύ κοντά στο μεγαλύτερο επαγγελματικό μου επίτευγμα

Ε. Ηροδότου: Πολύ κοντά στο μεγαλύτερο επαγγελματικό μου επίτευγμα

InBusinessNews  10/01/2022 06:35

Πλάνο, αφοσίωση και τακτική αυτοβελτίωση είναι τα συστατικά που θεωρεί απαραίτητα για την επιτυχία η διευθύνουσα σύμβουλος της EnergyIntel Services, Ευγενία Ηροδότου, σημερινή φιλοξενούμενη της διαδικτυακής εκπομπής «More Than a Business Leader».

Η κ. Ηροδότου χαρακτηρίζει το μάνατζμεντ στυλ της ως transformational και προσδοκία της είναι να πετυχαίνει τους στόχους της, καθώς και τους στόχους της ομάδας της, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα: 

Δύσκολη εξίσωση για τις επιχειρήσεις τηλεργασία, κρούσματα, επαφές 

Η δισκοθήκη που γίνεται εστιατόριο

Το ίδιο ισχύει και για το μεγαλύτερό της επίτευγμα, το οποίο, όπως επισημαίνει, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο, η ίδια και η ομάδα της βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξή του.

Μια ομάδα που, σύμφωνα με την Ευγενία Ηροδότου, είναι εκείνο το οποίο απολαμβάνει περισσότερο στη δουλειά της επί καθημερινής βάσεως.   

Θαυμάζει τη Marissa Mayer γιατί, όπως λέει, είναι δυναμική και ισορροπημένη ως προσωπικότητα, ενώ πιστεύει στις ευκαιρίες και το σωστό timing.

Απεχθάνεται την αλαζονεία, δηλώνει υπομονετική και βλέπει πάντα τη μεγάλη εικόνα. 

Η διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader», που προβάλλεται από το InBusiness TV κάθε Δευτέρα, έχει ως στόχο την ανάδειξη ανθρώπων-ηγετών σε θέσεις κλειδιά, πολιτικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, οι οποίοι μιλούν για θέματα management, ηγεσίας, work-life balance, για τα χόμπι τους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Κάθε Δευτέρα, γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από τον επιχειρηματία ή πολιτικό και αναδεικνύουμε περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Τη σειρά «Μore Than a Business Leader» παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας