Στ. Καραμοντάνης: Αυτοί οι λίγοι που καταστρέφουν τα πάντα...

InBusinessNews  11/10/2021 06:30
Στ. Καραμοντάνης: Αυτοί οι λίγοι που καταστρέφουν τα πάντα...

Στ. Καραμοντάνης: Αυτοί οι λίγοι που καταστρέφουν τα πάντα...

InBusinessNews  11/10/2021 06:30

«Αν είχα ένα μαγικό ραβδί θα εξαφάνιζα από αριστερά προς δεξιά και από δεξιά προς αριστερά όλους τους πολιτικούς».

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο CEO των Makronisos Marina & Caramondani Group, Σταύρος Καραμοντάνης, πρώτος φιλοξενούμενος του νέου project του InBusiness TV, «More Than a Business Leader», που κάνει σήμερα πρεμιέρα.

Ο κ. Καραμοντάνης σκιαγραφεί το επιχειρηματικό του προφίλ και αναφέρεται στις προσδοκίες του ως επαγγελματίας, ενώ χαρακτηρίζει ως παρεξηγημένη την αξιολόγηση του κυπριακού επιχειρείν από την ευρύτερη κοινωνία.

Διαβάστε ακόμη:

Χρ. Ψηλογένη: Στόχος να βρεθεί στην πράσινη κατηγορία η Κύπρος

Allea Group: Μετά το Grand Hyatt, ετοιμάζει το Nilufar στην Πάφο

Ο Σταύρος Καραμοντάνης «αποκαλύπτει» ποιο άλλο επάγγελμα θα επέλεγε αν είχε μια τέτοια δυνατότητα, ενώ υπογραμμίζει πως με το μαγικό του ραβδί θα εξαφάνιζε, πέραν από τους πολιτικούς, τα κακά αποστήματα της δημόσιας υπηρεσίας. Ξεκαθαρίζει, επίσης, γιατί δεν θα ήθελε να είναι υπουργός Οικονομικών.  

Η διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader», που θα προβάλλεται από το InBusiness TV κάθε Δευτέρα, έχει ως στόχο την ανάδειξη ανθρώπων-ηγετών σε θέσεις κλειδιά, πολιτικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, οι οποίοι θα μιλούν για θέματα management, ηγεσίας, work-life balance, για τα χόμπι τους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Κάθε Δευτέρα θα γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από τον επιχειρηματία ή πολιτικό και θα αναδεικνύουμε περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Τη σειρά Μore than A Business Leader παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας