Α.Νεοκλέους: Οι Millennials αλλάζουν το πρόσωπο των επιχειρήσεων ανά το παγκόσμιο

 Ο Ανδρέας Νεοκλέους, Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, αναφέρει στην κάμερα του InBusinessNews τον ρόλο των Millennials επιχειρηματιών στην οικονομία και την ευρύτερη κοινωνία. 

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Νεοκλέους, οι millennials, έχουν αλλάξει το πρόσωπο των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο αφού είναι η γενιά που μεγάλωσε με την τεχνολογία ως δεδομένο και είναι πλήρως εξοικειωμένη μαζί της. Επίσης, είναι η γενιά όπου νοιάζεται για τα περιβαλλοντικά ζητήματα, την κλιματική αλλαγή και το μέλλον του πλανήτη.

 

Διαβάστε ακόμα: Πόσο ανέβηκε το κυπριακό διαβατήριο


Διαβάστε ακόμα: Χ. Γεωργιάδης: Δεν μεγάλωσε την περιουσία του ως υπουργός


Όπως δήλωσε «Η έμφαση που δίνουν σ΄ αυτά τα θέματα, είναι πρωταρχικής σημασίας στον τρόπο που διοικούν τις επιχειρήσεις τους με αποτέλεσμα να αλλάζει και ο τρόπος όπου οι επιχειρήσεις συνεισφέρουν στην οικονομία μιας χώρας. Συγκεκριμένα, βασίζουν την στρατηγική τους στην καινοτομία, κάτι που είναι πολύ σημαντικό γιατί έρχονται νέες ιδέες στην οικονομία. Αναδιοργανώνουν τις εταιρείες τους ενεργοποιώντας κάθε διευκόλυνση που τους προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία, λειτουργώντας ως καταλύτες ανάπτυξης του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας. Είναι η πρώτη γενιά η οποία θεωρεί ότι η αγορά στην οποία εντάσσεται δεν περιορίζεται από σύνορα αλλά περιλαμβάνει ολόκληρη την Ευρώπη και σε κάποιες φορές το παγκόσμιο. Επιδιώκει και διατηρεί υπεύθυνη περιβαλλοντική πολιτική την οποία κατανοεί και υποστηρίζει πλήρως υιοθετώντας πράσινες λύσεις όπου είναι εφικτό. Έχουν καταφέρει να εμβολιάσουν και τους καταναλωτές με τις δικές τους ανησυχίες και να ανεβάσουν τον πήχη των απαιτήσεων ψηλότερα, αλλάζοντας και την κοινωνική οικονομία της αγοράς.»

Για την Cyta, τον οργανισμό που είναι ηγέτης στον χώρο της επικοινωνίας, είναι πολύ σημαντική η επαφή με τους millennials αφού είναι η γενιά που έχει αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί η αγορά και πλέον κάθε εταιρεία οφείλει να μαθαίνει και να κατανοεί τις ανάγκες τους.



Partners: PwC, Cyta, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR/University of Nicosia™, Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Business, Οργανωτής: ΙΜΗ
 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit