Α.Νεοκλέους: Οι Millennials αλλάζουν το πρόσωπο των επιχειρήσεων ανά το παγκόσμιο

InBusinessNews  09/08/2019 07:40
Α.Νεοκλέους: Οι Millennials αλλάζουν το πρόσωπο των επιχειρήσεων ανά το παγκόσμιο

Α.Νεοκλέους: Οι Millennials αλλάζουν το πρόσωπο των επιχειρήσεων ανά το παγκόσμιο

InBusinessNews  09/08/2019 07:40

 Ο Ανδρέας Νεοκλέους, Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, αναφέρει στην κάμερα του InBusinessNews τον ρόλο των Millennials επιχειρηματιών στην οικονομία και την ευρύτερη κοινωνία. 

RELATED ARTICLESΣύμφωνα με τον Ανδρέα Νεοκλέους, οι millennials, έχουν αλλάξει το πρόσωπο των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο αφού είναι η γενιά που μεγάλωσε με την τεχνολογία ως δεδομένο και είναι πλήρως εξοικειωμένη μαζί της. Επίσης, είναι η γενιά όπου νοιάζεται για τα περιβαλλοντικά ζητήματα, την κλιματική αλλαγή και το μέλλον του πλανήτη.

 

Διαβάστε ακόμα: Πόσο ανέβηκε το κυπριακό διαβατήριο


Διαβάστε ακόμα: Χ. Γεωργιάδης: Δεν μεγάλωσε την περιουσία του ως υπουργός


Όπως δήλωσε «Η έμφαση που δίνουν σ΄ αυτά τα θέματα, είναι πρωταρχικής σημασίας στον τρόπο που διοικούν τις επιχειρήσεις τους με αποτέλεσμα να αλλάζει και ο τρόπος όπου οι επιχειρήσεις συνεισφέρουν στην οικονομία μιας χώρας. Συγκεκριμένα, βασίζουν την στρατηγική τους στην καινοτομία, κάτι που είναι πολύ σημαντικό γιατί έρχονται νέες ιδέες στην οικονομία. Αναδιοργανώνουν τις εταιρείες τους ενεργοποιώντας κάθε διευκόλυνση που τους προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία, λειτουργώντας ως καταλύτες ανάπτυξης του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας. Είναι η πρώτη γενιά η οποία θεωρεί ότι η αγορά στην οποία εντάσσεται δεν περιορίζεται από σύνορα αλλά περιλαμβάνει ολόκληρη την Ευρώπη και σε κάποιες φορές το παγκόσμιο. Επιδιώκει και διατηρεί υπεύθυνη περιβαλλοντική πολιτική την οποία κατανοεί και υποστηρίζει πλήρως υιοθετώντας πράσινες λύσεις όπου είναι εφικτό. Έχουν καταφέρει να εμβολιάσουν και τους καταναλωτές με τις δικές τους ανησυχίες και να ανεβάσουν τον πήχη των απαιτήσεων ψηλότερα, αλλάζοντας και την κοινωνική οικονομία της αγοράς.»

Για την Cyta, τον οργανισμό που είναι ηγέτης στον χώρο της επικοινωνίας, είναι πολύ σημαντική η επαφή με τους millennials αφού είναι η γενιά που έχει αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί η αγορά και πλέον κάθε εταιρεία οφείλει να μαθαίνει και να κατανοεί τις ανάγκες τους.Partners: PwC, Cyta, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR/University of Nicosia™, Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Business, Οργανωτής: ΙΜΗ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας