How I Made It: H διαδρομή του Justin Hadjilambri προς την επιτυχία

Στο σημερινό επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής «How I Made It», ο Justin Hadjilambris μοιράζεται την ιστορία του στην κάμερα του InBusiness TV.

O Justin Hadjilambris είναι ο επικεφαλής της ομάδας Tax & Legal Business Development & Tax Technology της EY Κύπρου.

Γεννημένος στις ΗΠΑ, θυμάται τον εαυτό του από παιδί να κρατάει έναν υπολογιστή κι ένα Nintendo 64 και να παίζει παιχνίδια. Κάπως έτσι, του δημιουργήθηκε η επιθυμία να εμπλακεί με τη βιομηχανία παιχνιδιών.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος είναι ο διεθνής κολοσσός που εξαγόρασε τα Pascal

Σήκωσε χειρόφρενο η αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Στην EY ασχολείται με την ανάπτυξη διαφημιστικών εκστρατειών, που περιλαμβάνουν διαδικτυακές εκπομπές, διαφημίσεις και διοργάνωση events, ενώ επενδύει το χρόνο του εκτός δουλειάς σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Θυμάται με νοσταλγία τα φοιτητικά του χρόνια, αφού κατά τη διάρκεια των σπουδών του, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους.

Στους νέους θα συνέστηνε να επιδεικνύουν υπομονή κατά τη διάρκεια της πορείας τους, ώστε να πάρουν τα απαραίτητα μαθήματα που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πιο δυνατοί.

Δείτε την ιστορία του Justin Hadjilambri στο βίντεο που ακολουθεί:

Η σειρά «How I Made It»

Το InBusiness TV και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας παρουσιάζουν τη διαδικτυακή σειρά «How I Made It», στόχος της οποίας είναι η ανάδειξη βέλτιστων παραδειγμάτων επιχειρηματικών στελεχών της Κύπρου.

Κάθε μήνα, η σειρά προβάλλει success stories μελών της οικογένειας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (αποφοίτων, ακαδημαϊκών κ.λπ.), σκιαγραφώντας το επαγγελματικό τους προφίλ και αναδεικνύοντας άγνωστες πτυχές της πορείας τους προς την επιτυχία.

Οι επαγγελματίες μοιράζονται μαζί μας εμπειρίες που αποτέλεσαν σημεία καμπής για τη μετέπειτα επαγγελματική ζωή τους, σημαντικές αποφάσεις που αποδείχτηκαν καθοριστικές, ενώ δίνουν σημαντικά tips σε νέους αποφοίτους και επαγγελματίες.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit