Εθνική Αρχή Στοιχημάτων: Πυξίδα της ο σεβασμός στη διαφορετικότητα

Πολύκαρπος Θωμά  23/06/2022 07:00
Εθνική Αρχή Στοιχημάτων: Πυξίδα της ο σεβασμός στη διαφορετικότητα

Εθνική Αρχή Στοιχημάτων: Πυξίδα της ο σεβασμός στη διαφορετικότητα

Πολύκαρπος Θωμά  23/06/2022 07:00

Επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς χαρακτήρισε την πιστοποίηση Great Place to Work®, η Πρόεδρος της Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Ιωάννα Φιάκκου.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο, η ΕΑΣ μερίμνησε και μεριμνά, ώστε να προσφέρει προς το ανθρώπινο δυναμικό της ένα εργασιακό περιβάλλον, που να διακρίνεται για το σεβασμό της προσωπικότητας των μελών του προσωπικού, την ποικιλομορφία σκέψης και το ομαδικό πνεύμα.

Διαβάστε ακόμα: 

20+2 top startups με κυπριακό άρωμα και το προφίλ τους

Το Abu Dhabi εξαγοράζει «κυπριακό» κολοσσό

Μιλώντας στο InBusiness TV με αφορμή την πιστοποίηση, μέλη του προσωπικού επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα της Προέδρου, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι ο οργανισμός επενδύει στη συνεχή επιμόρφωση κι εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού και φροντίζει ώστε οι άνθρωποί του να νιώθουν ότι ανήκουν, αναγνωρίζονται κι έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν ως άτομα.

Δείτε το αφιέρωμα Great Place to Work® X InBusiness TV στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων:

Το Great Place to Work®, με παρουσία σε 70 χώρες, είναι ένα brand με διεθνή αναγνωρισιμότητα και αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πιστοποίηση και διάκριση επιχειρήσεων, που έχουν καθιερωθεί ως εργοδότες προτίμησης. Άρχισε να δραστηριοποιείται στην Κύπρο στις αρχές του 2020 και παρ' όλες τις αντιξοότητες που επέφερε η πανδημία, η ανάπτυξή του είναι ραγδαία.

Η σειρά-αφιέρωμα Great Place to Work®, που παρουσιάζει το InBusiness TV, δίνει την ευκαιρία στους οργανισμούς που έχουν εξασφαλίσει τη σημαντική αυτή πιστοποίηση, να παρουσιάσουν την εταιρεία τους και τις πρακτικές που εφαρμόζουν στο εργασιακό τους περιβάλλον.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας