H Ypera Ασφαλιστική βράβευσε τους ανθρώπους και συνεργάτες της

Με μία εντυπωσιακή τελετή βράβευσε η Ypera Ασφαλιστική τους ανθρώπους και συνεργάτες της, στις 18 Ιουνίου 2024, στο ξενοδοχείο Radisson Beach Resort στην Λάρνακα.

244A2405

Με νέα ταυτότητα αλλά πιστή στις αξίες, την ανθρώπινη κουλτούρα, την κληρονομιά και τη δέσμευσή της για την ποιότητα και την καινοτομία στις υπηρεσίες που προσφέρει, η Ypera Ασφαλιστική, τίμησε για άλλη μια φορά τη συμβολή των ανθρώπων της και την αφοσίωσή τους στην εταιρεία και την εξέλιξή της.

244A2500

Τη σημαντική αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικοί άνθρωποι του τόπου μας, όπως ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μάριος Χαρτσιώτης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο αλλά θερμό χαιρετισμό, ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας κ. Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, ο Δήμαρχος Αραδίππου κ. Χριστόδουλος Πάρτου και ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συμβουλίου UCLAN και Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας, κ. Φλώρος Βωνιάτης, οι οποίοι επίσης απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς.

244A2271

Με την παρουσία τους, τίμησαν την εκδήλωση και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και Διοικητικό Προσωπικό της Εταιρείας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μάριος Χαρτσιώτης: «Η παρουσία της Ypera στην Κύπρο σηματοδοτεί το σύγχρονο ασφαλιστικό πνεύμα, το οποίο διαχρονικά διαπνέεται στον τόπο μας από την αξιοπιστία, υπευθυνότητα αλλά και φερεγγυότητα».

244A2398

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Δρ. Νάκης Αντωνίου στον χαιρετισμό του, παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία της Ypera Ασφαλιστικής και εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια, προς τους συνεργάτες καθώς και προς το Διοικητικό Συμβούλιο και Διευθυντικό προσωπικό της Εταιρείας που συνέβαλαν στα εξαιρετικά αποτελέσματα για το 2023.

244A2458

Ο κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, στον χαιρετισμό του, παρότρυνε τους Συνεργάτες να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση, υπενθυμίζοντας ότι η ασφάλιση προσφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

244A2436

Στην τελετή βραβεύτηκαν συνολικά 30 Συνεργάτες.

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ
SupportCY Τρ. Κύπρου: Βάσεις για συνεργασία εθελοντών μεταξύ χωρών σε περιπτώσεις κρίσεων και καταστροφών
«Βαφτίστηκε» με επίτιμη ανάδοχο την Μαρίνα Χατζημανώλη το πρώτο σκάφος μηδενικών ρύπων του CMMI(pics)
Σφράγισε την «εισαγωγή» του Hellenic Healthcare Group στο American Medical Center η ΕΠΑ-Ενέκρινε την πράξη συγκέντρωσης
Ιστορική επενδυτική συμφωνία Κύπρου με Βραζιλία-Το MoU που υπέγραψαν Invest Cyprus και Invest Paraná
Κόβουν την κουβέντα και στρέφονται νομικά κατά ΟΑΥ τα διαγνωστικά κέντρα- Παύση εργασιών για δύο ώρες
Carob Awards 2024: Για ακόμη μια φορά η πρωτιά στη Gnomi Integrated Communications
Τα χάλκινα βραβεία των Carob Awards 2024-Η κατάταξη
Ξεκινά το CoRES-Ένα καινοτόμο, διεπιστημονικό ευρωπαϊκό έργο, με την τέχνη και την αειφορία να δημιουργούν το μέλλον
Οι αργυροί νικητές των Carob Awards 2024-Η κατάταξη των γραφείων