Στις 8 & 9 Ιουλίου τα Medochemie παγκύπρια πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών

Η κορυφαία εγχώρια διοργάνωση της χρονιάς πλησιάζει. Τα Medochemie Παγκύπρια Πρωταθλήματα 104ο Ανδρών και 66ο Γυναικών, έρχονται το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουλίου 2023, στο Εθνικό Στάδιο Στίβου ΓΣΠ, με το ενδιαφέρον να βρίσκεται ήδη στα ύψη. Όλοι οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριές μας, τα ταλέντα μας κάθε ηλικίας και όλοι οι φιλόδοξοι αθλητές και αθλήτριές μας ετοιμάζονται για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, να κάνουν τις καλύτερες επιδόσεις τους στη χρονιά και να διεκδικήσουν τη διάκριση στα αγωνίσματά τους.

Τα φετινά Παγκύπρια Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών αποκτούν ξεχωριστή σημασία, αφού για τους αθλητές και τις αθλήτριές μας κορυφής, η κάθε επίδοση, η κάθε νίκη, η κάθε προσπάθεια θα έχει διπλή σημασία, εξαιτίας του ότι τα αποτελέσματα μετράνε για δύο σπουδαίες διοργανώσεις, που είναι το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού το 2024. Γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΓΣΠ, αναμένεται να δούμε τεράστιες προσπάθειες από τους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριές μας, με την ευχή ο άνεμος να μην χαλάσει τις επιδόσεις στους δρόμους ταχύτητας (και εμποδίων) και τα οριζόντια άλματα…

Διοργανωτής των φετινών Medochemie Παγκύπριων Πρωταθλημάτων Ανδρών / Γυναικών είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος Ευαγόρας Αμμοχώστου, ο οποίος θα διοργανώσει τους αγώνες σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Παγκύπρια Λευκωσίας και την Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου. Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΟΕΑΣ, τίθενται όρια για τη συμμετοχή στα Πρωταθλήματα και αυτά είναι η 10η καλύτερη επίδοση της περσινής χρονιάς και όπου δεν είναι δυνατόν, αυτή του 2021. Σε όλες τις περιπτώσεις ο αριθμός συμμετοχής σε κάθε αγώνισμα δεν θα ξεπερνά τις 16.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες αξίζουν το χειροκρότημά μας! Ας στηρίξουμε λοιπόν την προσπάθεια τους, με την παρουσία μας στο Εθνικό Στάδιο Στίβου ΓΣΠ το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουλίου!

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor