City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη

Το City of Dreams Mediterranean, ο νέος προορισμός αναψυχής και ψυχαγωγίας της Ανατολικής Μεσογείου, παρουσιάζει μια φαντασμαγορική βραδιά με την Ελληνίδα σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Grand Ballroom του θερέτρου την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 9:00 μ.μ. και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για τους λάτρεις της μουσικής.

Τη Δέσποινα Βανδή θα πλαισιώσει στη σκηνή ο Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος συγκαταλέγεται στους πιο καταξιωμένους τραγουδιστές της νέας γενιάς.

Ζήστε μια μοναδική βραδιά γεμάτη λάμψη και διασκέδαση.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: +357 25086686 ή στο Despina Vandi Concert

Σε δηλώσεις του ο κ. Grant Johnson, Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean, ανέφερε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Λιβάνη στο City of Dreams Mediterranean για μια βραδιά απίθανης μουσικής και ψυχαγωγίας. Η συναυλία αυτή αποτελεί μέρος της δέσμευσής μας να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες και πιστεύουμε ότι θα είναι μια ξεχωριστή στιγμή για τους λάτρεις της μουσικής και τους επισκέπτες μας».

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Melco να προσφέρει απαράμιλλη ψυχαγωγία και παγκόσμιας κλάσης εμπειρίες αναψυχής, το City of Dreams Mediterranean στοχεύει να καθιερωθεί ως ολόχρονος προορισμός ψυχαγωγίας, με ζωντανές συναυλίες, φαντασμαγορικές παραστάσεις, τελετές απονομής βραβείων και φιλοξενία διάσημων DJs και καλλιτεχνών.

Σημειώνεται ότι το θέρετρο αποτελεί επίσης ιδανική επιλογή για πριβέ εκδηλώσεις και πάρτι, καθώς και για συναντήσεις με φίλους.

  • Περισσότερα για το City of Dreams Mediterranean

Το City of Dreams Mediterranean, το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Ευρώπης, είναι το μεγαλύτερο και κορυφαίο θέρετρο στην περιοχή. Διαθέτει 14όροφο πολυτελές ξενοδοχείο με 500 δωμάτια και σουίτες, πάνω από 8.000τ.μ. συνεδριακών και εκθεσιακών χώρων, υπαίθριο αμφιθέατρο, adventure park για όλη την οικογένεια, εκλεκτούς χώρους εστίασης και πολυτελή καταστήματα.

Ο εσωτερικός του σχεδιασμός βασίζεται στα διεθνή πρότυπα πολυτέλειτηςτης Melco, που έχουν προσαρμοστεί ειδικά για το πολυθεματικό θέρετρο της Κύπρου, ενώ ο εξωτερικός σχεδιασμός έχει έντονο μεσογειακό χαρακτήρα.

Το City of Dreams Mediterranean αποτελεί μια παγκοσμίου κλάσης ανάπτυξη, ορόσημο για την Κύπρο, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, που αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν του νησιού, προσελκύοντας χιλιάδες νέους τουρίστες και συμβάλλοντας σημαντικά στην αντιμετώπιση της εποχικότητας.

www.cityofdreamsmed.com.cy

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor