Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle

Ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία για να γιορτάσεις με τον/την σύντροφό σου, την ημέρα των ερωτευμένων; Αναζητάς ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα, μακριά από τις σκοτούρες και την πίεση;

Τότε δεν έχεις παρά να αρπάξεις την ευκαιρία και να απολαύσεις τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει το ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφο.

Ενόψει της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, το ξενοδοχείο προσφέρει το κατάλληλο πακέτο για μία ρομαντική απόδραση, η οποία περιλαμβάνει διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, σαμπάνια, δείπνο με ζωντανή μουσική για το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου στο Ouranos Lounge Bar ή στο εστιατόριο Amorosa και πλούσιο πρωινό στο εστιατόριο Fontana. Μέσω του πακέτου, οι επισκέπτες αποκτούν, αυτόματα, πρόσβαση στο γυμναστήριο, την εσωτερική πισίνα και τη σάουνα, με τη δυνατότητα για early check-in στις 10 το πρωί και late check-out στις 4 το απόγευμα.

annabelleantasia3

Επιπλέον, το spa του ξενοδοχείου διαθέτει τα παρακάτω πακέτα:

  • Μασάζ με κεριά για ζευγάρια: Ένα καταπραϋντικό και χαλαρωτικό μασάζ με τη χρήση ζεστών, αρωματικών κεριών, τα οποία είναι φτιαγμένα από έλαια, φιλικά προς το δέρμα. Διάρκεια: 45 λεπτά, Τιμή: €120.
  • Kalmar Couple Signature μασάζ: Σχεδιασμένο για να εξισορροπεί, να εναρμονίζει και να θρέφει το σώμα, χρησιμοποιώντας το λάδι Kalmar Love, με νότες γιασεμιού, ylang-ylang και βανίλια. Διάρκεια: 60 λεπτά, Τιμή: €180.

ANNABELLE: Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο 26885000.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στην Πάφο, αξίζει να επισκεφθείτε και το μαγευτικό Antasia Beach Club. Εκεί, μπορείτε να απολαύσετε μεσογειακές και ασιατικές γεύσεις, φανταστικά κοκτέιλ και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Το Antasia προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, τόσο για όσους θέλουν να διασκεδάσουν, όσο και για εκείνους που προτιμούν στιγμές χαλάρωσης.

ANTASIA: Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να καλείτε στο 26888002 ή να επισκεφθείτε τη σελίδα www.antasiabeachclub.com

annabelleantasia2

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor