ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ: Υγιείς ανθρώπινες σχέσεις

Η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ ιδρύθηκε το 1983 στο κέντρο της πόλης της Λεμεσού, ενώ υποδέχθηκε τον πρώτο ασθενή το 1987. Με αποστολή της την προσφορά στον ασθενή και στην κοινωνία, εδώ και 35 χρόνια, εφαρμόζει τα πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένα πρωτόκολλα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Tόσο η υποδομή της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ - με 98 κλίνες σε μονόκλινα δωμάτια, 13 χειρουργικές αίθουσες, 2 αίθουσες τοκετού, πλήρως εξοπλισμένη εντατική μονάδα, 24/7 Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, Μονάδα Καθετηριασμού (Cath Lab), πλήρες διαγνωστικό Κέντρο, (Μαγνητικό & Αξονικό Τομογράφο Τελευταίας Τεχνολογίας, XRAY, Χημείο, Κέντρο Μαστού) - όσο και το δίκτυο των 200 συνεργαζόμενων ιατρών, όλων των ειδικοτήτων, μπορούν να εγγυηθούν την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, με γνώμονα τον ασθενή. Το βασικότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ όμως, είναι το ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 480 άτομα, με προοπτική ως το τέλος του 2023, να ξεπεράσει τα 500. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η επιχειρησιακή στρατηγική του Οργανισμού έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προστατεύει αυτό το «πλεονέκτημα», επενδύοντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξή του.

Εργοδότης ίσων ευκαιριών

Η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ είναι Πιστοποιημένος Εργοδότης Ίσων Ευκαιριών από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Επιχειρήσεων του Υπουργείου Εργασίας. Πρόκειται για μία πιστοποίηση που μόνο 40 εταιρείες έχουν λάβει στην Κύπρο. Επιπλέον, έχει βραβευτεί για τις ευκαιρίες που παρέχει στους νέους να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στον Οργανισμό, παρέχοντας τους ταυτόχρονα την απαραίτητη εξειδίκευση μέσα από προγράμματα κατάρτισης, καθώς και επαγγελματική ενδυνάμωση σε ένα ιδιαιτέρως δυναμικό περιβάλλον. Ανεξαρτήτως της εργασιακής του θέσης στον Οργανισμό, το ανθρώπινο δυναμικό επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια, τα οποία δεν άπτονται μόνο των ακαδημαϊκών του γνώσεων. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην προσωπικότητα, στο ήθος και στην ηθική, στη συναισθηματική νοημοσύνη και σε συμπεριφορές που αποπνέουν σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, αφού αυτές είναι και οι βασικές αξίες της εταιρικής μας κουλτούρας. Προσφέρουμε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον ανάπτυξης στους εργαζομένους μας, με ωφελήματα που μας κατατάσσουν στους πλέον ανταγωνιστικούς εργοδότες επιλογής του χώρου μας:

Ίση μεταχείριση σε διαδικασίες συνέντευξης & πρόσληψης

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποφεύγονται ερωτήσεις προσωπικού τύπου που μπορούν να οδηγήσουν σε διακρίσεις που δεν αφορούν τη διεκπεραίωση των καθηκόντων του υποψηφίου, όπως είναι η ηλικία, η εθνικότητά, η οικογενειακή κατάσταση ή τυχόν προβλήματα υγείας. Επιπλέον, δεν μας αποτρέπει σε καμία περίπτωση από το να προχωρήσουμε σε εργοδότηση, η περίπτωση μίας εγκύου γυναίκας.

H διαδικασία πρόσληψης ενός εργοδοτούμενου στην Πολυκλινική Υγεία εστιάζει μόνο στα χαρακτηριστικά του ατόμου που σχετίζονται με τις απαιτήσεις μιας θέσης εργασίας και αποφεύγει οποιαδήποτε μορφή διάκρισης προς τους υποψηφίους.

Ωφελήματα

⋅ 13ος μισθός

⋅ Ταμείο Προνοίας

Σύστημα αμοιβών

Στην Πολυκλινική υπάρχει δομημένο σύστημα αμοιβών και εξέλιξης (career ladder), σύμφωνα με το οποίο οι αυξήσεις και η εξέλιξη των εργαζόμενων γίνονται με βάση την αξιολόγηση, η οποία συνδέεται με τις αμοιβές και τις κλίμακες μισθών χωρίς κανένα διαχωρισμό.

Συμφιλίωση επαγγελματικής - οικογενειακής ζωής

⋅ Ευέλικτο ωράριο εργασίας

⋅ Παροχή αποστειρωμένου δωματίου για λεχώνες εργαζόμενες

⋅ Παροχή δώρων σε εργαζόμενες και εργαζόμενους που αποκτούν παιδί

⋅ Παροχή έκπτωσης ύψους 50% σε εργαζόμενες ή συζύγους εργαζόμενων, που επιλέγουν την Πολυκλινικη ΥΓΕΙΑ για να γεννήσουν το μωρό τους

Παρενόχληση/σεξουαλική παρενόχληση

Πάντοτε στον οργανισμό μας ενθαρρύνουμε το προσωπικό μας, εάν θεωρήσει ότι υπήρξε θύμα οποιασδήποτε παρενόχλησης, ανεξάρτητα από τη μεταξύ τους ιεραρχική σχέση, να καταγγείλει την εν λόγω συμπεριφορά στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού ή στο τμήμα ασφάλειας και υγείας.

Προληπτική ιατρική

Στις εργαζόμενες του Οργανισμού προσφέρουμε ετησίως δωρεάν Μαστογραφία και υπέρηχο Μαστού, στοχεύοντας στην πρόληψη

⋅ Στους εργαζόμενους του Οργανισμού προσφέρουμε δωρεάν εξέταση Προστάτη

⋅ Ισχύουν ειδικές τιμές σε όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις ετησίως για όλο το προσωπικό

⋅ Δωρεάν εμβολιασμός (Γρίπη, Ηπατίτιδα κλπ.)

⋅ Δωρεάν Rapid test

Παροχές διευκολύνσεων προς τους εργαζόμενους

⋅ Εργασία από το σπίτι όταν η εργασιακή θέση το επιτρέπει και σε ειδικές περιπτώσεις κωλύματος του εργαζόμενου

⋅ Άδεια ασθενείας έως 3 ημέρες με πλήρεις αποδοχές

⋅ Παροχή οικονομικών διευκολύνσεων

⋅ Φοιτητική άδεια έως 3 ημέρες

Διαρκής επαγγελματική κατάρτιση & εκπαίδευση

Η συνεχιζόμενη κατάρτιση και η εξειδίκευση είναι μονόδρομος τόσο στον χώρο της Υγείας όσο και στο γενικότερο ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον. Η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ επενδύει στην ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού και παρέχει σαφή κίνητρα διαρκούς κατάρτισης του προσωπικού της μέσα από επιδοτούμενα προγράμματα αλλά και από προγράμματα πτυχιακής ή μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, αναλαμβάνοντας την πλήρη οικονομική κάλυψή τους.

Για εμάς στην Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, η επένδυση στην εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού είναι απολύτως συνυφασμένη με την εξέλιξη και ανάπτυξη του Οργανισμού.

Ασφάλεια & υγεία στον χώρο εργασίας - ιατρός εργασίας

Παρέχουμε στους εργαζομένους μας ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, στο οποίο θα αισθάνονται ασφαλείς και θα είναι σε θέση να εργαστούν και να αναπτυχθούν και οι ίδιοι. Αυτά διασφαλίζονται από τις υψηλές προδιαγραφές Υγιεινής & Ασφάλειας με τις οποίες λειτουργεί η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, από τις εξετάσεις προληπτικής ιατρικής, καθώς και από την ύπαρξη ιατρού εργασίας, η οποία φροντίζει για την καλή υγεία των εργαζομένων. Τριανταπέντε χρόνια τώρα, η εταιρική μας κουλτούρα υπήρξε και συνεχίζει να είναι απολύτως ανθρωποκεντρική είτε πρόκειται για τους ασθενείς μας είτε για το προσωπικό μας. Η εξέλιξη ενός Οργανισμού, η επίτευξη των στόχων του και η πορεία προς την κορυφή εξαρτώνται αποκλειστικά από τους ανθρώπους του. Με βάση αυτό ακριβώς, δομούμε την Επιχειρησιακή Στρατηγική μας και τη Στρατηγική Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού μας και προχωρούμε δυναμικά!

Οι διαθέσιμες

κενές θέσεις

εργασίας

στην Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ,

αναρτώνται τόσο στα

κοινωνικά της δίκτυα

(Facebook, Linkedln, Instagram) όσο και στην επίσημη

ιστοσελίδα της

www.ygiapolyclinic.com

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού Τηλέφωνα: 25884722, 25884758 | Φαξ: 25884834 | E-mail: careers@ygiapolyclinic.com

Δειτε Επισης

BEST COMPANIES TO WORK FOR: Champions of the Workplace- Οι στόχοι όλων σε αρμονία
10+1 τρόποι για να γίνετε εργοδότης προτίμησης
PUBLIC GROUP: Κάθε επιτυχία και γιορτή!
Βάσσος Ηλιάδης Λτδ: Επιτυγχάνοντας τις ισορροπίες
ΕΥΡΗΚΑ: «Πιστεύω» στον άνθρωπο
ECOMMBX: Leaders και στα εργασιακά
ipH: Όταν οι αξίες γίνονται κουλτούρα
MAP S.Platis: Κουλτούρα υγιών σχέσεων
Orb Communications: Εμπνέοντας την ομάδα
Philip Morris Cyprus: Το επίτευγμα μιας κοινότητας ταλαντούχων