Isnotgallery: Ένας πολιτιστικός χώρος στην καρδιά της Λευκωσίας (vid)

Ο ιδιοκτήτης της γκαλερί, Άντρος Ευσταθίου, για την πορεία του προς την επιτυχία

Στόχος του είναι η προώθηση της σύγχρονης τέχνης στην Κύπρο και η ανάδειξη νέων καλλιτεχνών. Έχοντας αυτό στο μυαλό του, ο Άντρος Ευσταθίου λειτούργησε και διατηρεί έναν πολιτιστικό χώρο στην εντός των τειχών Λευκωσία, με το όνομα Isnotgallery

Φιλοξενούμενος στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς Τhe Dreamers, ο ίδιος μιλά για τη φιλοσοφία της γκαλερί, καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι το εγχείρημά του να καταστεί επιτυχημένο.

Όπως επισημαίνει, το ένστικτό του ήταν αυτό που αρχικά τον οδήγησε να πάρει την απόφαση να επιλέξει τον χώρο και την περιοχή και να κατορθώσει, τελικά, να προσελκύσει κόσμο στην παλιά Λευκωσία. Τίποτα όμως δεν θα ήταν το ίδιο, αν δε συνοδευόταν με σκληρή δουλειά.

Σύμφωνα με τον Άντρο Ευσταθίου, ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα που έχει πάρει μέχρι τώρα, είναι το τετριμμένο πλέον, ποτέ μη λες ποτέ.

Δείτε πιο κάτω το πέμπτο επεισόδιο της σειράς The Dreamers:

  • Ονειρευόμαστε μαζί με την Tράπεζα Κύπρου

Eίναι νέοι άνθρωποι, με όνειρα και προσδοκίες να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους, και οι οποίοι έχουν καταφέρει στα πρώτα τους μόλις βήματα να ξεχωρίσουν με τις φρέσκες τους ιδέες και την εναλλακτική προσέγγισή τους.

Το ΙnBusinessNews και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν τη σειρά Dreamers, μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων, η οποία ξετυλίγει το success story δέκα κυπριακών επιχειρήσεων και των νεαρών founders τους.