Εθνική Αρχή Στοιχημάτων: Πυξίδα της ο σεβασμός στη διαφορετικότητα

Επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς χαρακτήρισε την πιστοποίηση Great Place to Work®, η Πρόεδρος της Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, Ιωάννα Φιάκκου.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο, η ΕΑΣ μερίμνησε και μεριμνά, ώστε να προσφέρει προς το ανθρώπινο δυναμικό της ένα εργασιακό περιβάλλον, που να διακρίνεται για το σεβασμό της προσωπικότητας των μελών του προσωπικού, την ποικιλομορφία σκέψης και το ομαδικό πνεύμα.

Διαβάστε ακόμα: 

20+2 top startups με κυπριακό άρωμα και το προφίλ τους

Το Abu Dhabi εξαγοράζει «κυπριακό» κολοσσό

Μιλώντας στο InBusiness TV με αφορμή την πιστοποίηση, μέλη του προσωπικού επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα της Προέδρου, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι ο οργανισμός επενδύει στη συνεχή επιμόρφωση κι εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού και φροντίζει ώστε οι άνθρωποί του να νιώθουν ότι ανήκουν, αναγνωρίζονται κι έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν ως άτομα.

Δείτε το αφιέρωμα Great Place to Work® X InBusiness TV στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων:

Το Great Place to Work®, με παρουσία σε 70 χώρες, είναι ένα brand με διεθνή αναγνωρισιμότητα και αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πιστοποίηση και διάκριση επιχειρήσεων, που έχουν καθιερωθεί ως εργοδότες προτίμησης. Άρχισε να δραστηριοποιείται στην Κύπρο στις αρχές του 2020 και παρ' όλες τις αντιξοότητες που επέφερε η πανδημία, η ανάπτυξή του είναι ραγδαία.

Η σειρά-αφιέρωμα Great Place to Work®, που παρουσιάζει το InBusiness TV, δίνει την ευκαιρία στους οργανισμούς που έχουν εξασφαλίσει τη σημαντική αυτή πιστοποίηση, να παρουσιάσουν την εταιρεία τους και τις πρακτικές που εφαρμόζουν στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit