Tο CMMI επέλεξε την NetU Consultants Ltd

Το Κυπριακό Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία (CMMI), μετά από δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό, επέλεξε την NetU Consultants Ltd για την εφαρμογή των cloud Oracle NetSuite ERP και Exelsys HCM.

 

Το Oracle Netsuite cloud ERP θα χρησιμεύσει ως το βασικό σύστημα του (CMMI)  για την υλοποίηση και αυτοματοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών του. Το Oracle Netsuite Cloud ERP θα βελτιστοποιήσει όλες τις λειτουργίες του CMMI σε σχέση με τη διαχείριση χρηματοοικονομικών λειτουργιών, τις προμήθειες, την διαχείριση έργων, τη διαχείριση πελατών,  τις διαδικασίες εσωτερικής υποστήριξης και τα οικονομικά αναλυτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του προϋπολογισμού του Ινστιτούτου.  Εκτός από το Oracle NetSuite cloud ERP, το CMMI θα υλοποιήσει τη σουίτα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού Exelsys προκειμένου να διαχειριστεί ψηφιακά όλες τις διαδικασίες που έχουν να κάνουν με το προσωπικό του όπως στοιχεία υπαλλήλων, απουσίες και άδειες, εκπαιδεύσεις κλπ.

 

Η έμπειρη ομάδα συμβούλων της NetU Consultants Ltd, θα εφαρμόσει βέλτιστες πρακτικές μέσω κορυφαίων συστημάτων cloud. Ο στόχος του έργου είναι να προσφέρει στο Κυπριακό Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία (CMMI) το απαραίτητο επίπεδο ψηφιακού μετασχηματισμού παρέχοντας στο CMMI την ευκαιρία να επωφεληθεί από μια πληθώρα λειτουργιών, αυτοματοποιημένων ροών εργασιών, ενσωματωμένων KPIs και dashboards προς επίτευξη πιο αποτελεσματικής λειτουργίας. Σημαντικοί στόχοι επίσης είναι να επιτευχθεί η επιθυμητή αποτελεσματικότητα των διαδικασιών σε ολόκληρο τον οργανισμό και να καταστούν τα συγκεκριμένα συστήματα σύμμαχοι στην απώτερη αποστολή του ινστιτούτου που είναι η υποστήριξη των τομέων της γαλάζιας οικονομίας.

 

 

Σχετικά με τη NetU

 

Η NetU είναι ένας κορυφαίος οργανισμός λύσεων και υπηρεσιών Πληροφορικής στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αναγνωρισμένη ως κύριος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων με έντονη τοπική και διεθνή δραστηριότητα. Ως ένας από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες για την υλοποίηση ολιστικών λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού σε μεσαίους και μεγάλους οργανισμούς στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, για περισσότερα από 31 χρόνια, η NetU παρέχει λύσεις πληροφορικής παγκόσμιας κλάσης στους τομείς System Integration, Επιχειρηματικών Λύσεων, Τεχνολογικών Λύσεων βοηθώντας τους να επιτύχουν τους εταιρικούς τους στόχους.

 

Σχετικά με το Κυπριακό Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία (CMMI)

 

Το Κυπριακό Ινστιτούτο για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία, (Cyprus Marine and Maritime Institute – CMMI) έχει έδρα του την πόλη της Λάρνακας, ιδρύθηκε το 2019 με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Κυπριακή Δημοκρατία, και λειτουργεί ως Κέντρο Αριστείας για ναυτιλιακή και θαλάσσια έρευνα, καινοτομία και τεχνολογική ανάπτυξη. Το CMMI είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός ισοδύναμος δημόσιου φορέα και με καθεστώς αναθέτουσας αρχής.

 

Διαθέτει δέκα Κέντρα Έρευνας και Καινοτομίας, που ασχολούνται -μεταξύ άλλων- με θέματα ναυτικής μηχανικής, θαλάσσιας  ρομποτικής, ψηφιακού μετασχηματισμού, απεξάρτησης από τον άνθρακα, θαλάσσιας παρακολούθησης, θαλάσσιων και παράκτιων οικοσυστημάτων, θαλάσσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και θαλάσσιων πολιτικών.

Δειτε Επισης

Σχεδόν οκτώ στις δέκα επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τα social media
Epic: Αναδείχθηκε ως το γρηγορότερο δίκτυο σταθερού internet στην Κύπρο
Παγκόσμιο βραβείο για την Cablenet μαζί με την Plume στα Global Telecom Awards
Β. Πολυκάρπου: Ενισχύεται η θέση της Κύπρου για προσέλκυση επαγγελματιών υψηλής ειδίκευσης
Σε άλλη διάσταση το EXPO της AWS στο Λας Βέγκας-Αποκλειστικές εικόνες (pics)
Οι εντυπωσιακές καινοτομίες της Huawei παρουσιάστηκαν στην έκθεση Paris Expo Porte de Versailles
Χριστουγεννιάτικη ζώνη στο MOVIES BEST HD
Το InBusinessNews στο Re:Invent της AWS-Συμμαχίες τιτάνων με επίκεντρο το Al
Ώθηση στη δυναμική του τομέα της τεχνολογίας με το νέο πλαίσιο για πολιτογραφήσεις
Οι τεχνολογικές προβλέψεις της Kyndryl για το 2024: Ολοκλήρωση, αποτελεσματικότητα και αυτοματοποίηση