C.C. COFFEE COMPANY - Σαν στο σπίτι μας

Οι συνεργασίες

Τις περισσότερες πρώτες ύλες μας τις εισάγουμε από την Αυστραλία από όπου η Gloria Jean’s Coffees στεγάζει, μεταξύ άλλων, και το υπερσύγχρονο Coffee Roaster που δημιούργησε πρόσφατα. Δεν παύουμε, όμως, να συνεργαζόμαστε και με αρκετές τοπικές επιχειρήσεις στην Κύπρο - τροφίμων και μη - για τις συμπληρωματικές καθημερινές μας ανάγκες. Συγκεκριμένα, διατηρούμε πάνω από 100 τοπικούς εταιρικούς συνεργάτες.

Ο σεβασμός

Η επιτυχία της Gloria Jean’s Coffees σε όλο τον κόσμο βασίζεται όχι μόνο στο πάθος μας να προσφέρουμε τον καλύτερο ποιοτικό καφέ, αλλά και στην πεποίθηση ότι για να αγαπηθείς και να κερδίσεις τον σεβασμό πρέπει πρώτα να σεβαστείς και να κατανοήσεις τις ανάγκες του κόσμου και της κοινωνίας γενικότερα.   

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, ανεξάρτητα σε ποιο κατάστημά μας επισκέπτεται ο καταναλωτής, θέλουμε να τον κάνουμε να νιώθει πραγματικά σαν στο σπίτι του, προσφέροντας συνάμα μοναδικά ροφήματα, όπως τα Crème Brulee Latte, Chai tea Latte, Voltage Chiller και Very Vanilla Chiller.

Επειδή λειτουργούμε σαν μια οικογένεια, έτσι και οι επισκέπτες μας προέρχονται από όλο το φάσμα της οικογένειας, από το μικρότερο παιδάκι μέχρι και το μεγαλύτερο μέλος της.

Η υγεία πάνω απ’ όλα

Η πανδημία άλλαξε τα πάντα τόσο στον τομέα μας όσο και στην αγορά γενικότερα. Την πρώτη περίοδό της, όταν τα περισσότερα δεδομένα του κορωνοϊού μας ήταν άγνωστα, είχαμε κλείσει εντελώς τα καταστήματά μας. Για μας η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού ήταν και είναι απόλυτη προτεραιότητα.

Μετά, παρακολουθώντας συνεχώς και εφαρμόζοντας τις όποιες νέες οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας, προσαρμοστήκαμε σχετικά γρήγορα γιατί είχαμε ήδη στις υπηρεσίες μας το delivery και το take away.

Η επέκταση

Η εταιρεία συνεχίζει να κάνει πλάνα για επέκταση των καταστημάτων της σε νέες τοποθεσίες και για αναβάθμιση των υφιστάμενων, με σκοπό να συνεχίσει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης στον καθημερινό επισκέπτη.

Μπλε συνεργασία

Στην εποχή της πανδημίας οι ηλεκτρονικές συναλλαγές πολλαπλασιάστηκαν, έτσι μόλις μάθαμε για το νέο σχέδιο επιβράβευσης καρτών της Ελληνικής Τράπεζας ήρθαμε σε επικοινωνία για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Οι άνθρωποι της Ελληνικής Τράπεζας μας μετέφεραν με ενθουσιασμό το νέο τους σχέδιο και έτσι αποφασίσαμε να συνεργαστούμε. 

H ταυτότητα

Η C.C. Coffee Company ιδρύθηκε το 2006, έτος κατά το οποίο υπέγραψε συμφωνία master franchise για την Κύπρο με τη διεθνή αλυσίδα Gloria Jean’s Coffees, που έχει παρουσία σε άλλες 39 χώρες παγκόσμια. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε τον Οκτώβριο του 2007 στη Λευκωσία. Σήμερα λειτουργούν 12 ιδιόκτητα καταστήματα και ένα franchise στη Λευκωσία, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα και την Αγία Νάπα.

 

Facts & Figures

Διευθυντική ομάδα:

Joanna Constantinidou

Managing director

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Διεύθυνση: Αιγάλεω 5, 2057, Στρόβολος, Λευκωσία

Ε-mail: joannac@gloriajeanscoffees.com.cy

Ιστοσελίδα: www.gloriajeanscoffees.com.cy

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit