LEPTOS CALYPSO HOTELS PUBLIC - Πλάνα διαρκούς αναβάθμισης

Τουρισμός απ’ όλο τον κόσμο

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τουρισμό και τη φιλοξενία, στη διαχείριση διαφόρων τουριστικών έργων, όπως ξενοδοχεία, διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, μεικτές μονάδες ανάπτυξης που αποτελούνται τόσο από ξενοδοχεία όσο και από διαμερίσματα, κατασκευές εξοχικών, σπα, εστιατόρια και πολλά άλλα. 

Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει πελάτες/τουρίστες απ' όλο σχεδόν τον κόσμο, με την πλειοψηφία να προέρχεται από Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Γαλλία, Γερμανία, Σκανδιναβικές χώρες, Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο.

Συνεχής αναβάθμιση

Η πανδημία δυστυχώς μας έχει επηρεάσει πολύ αρνητικά και θα χρειαστούν μερικά χρόνια και πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθουμε στην προ του 2019 κατάσταση και τις τότε επιδόσεις.

Η εταιρεία επιδιώκει συνεχή αναβάθμιση των υφιστάμενων μονάδων και επέκταση τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα μέσω της ανάπτυξης ιδιόκτητων εκτάσεων για διάφορες κατηγορίες ξενοδοχείων και άλλες εξελίξεις μεικτής χρήσης.

Συνεργάτης μας η Ελληνική

Η Ελληνική Τράπεζα είναι συνεργάτης της εταιρείας μας και το όφελος από τη συμμετοχή μας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε είναι η προώθηση των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες της Τράπεζας, για να αποκομίζουν στο μέγιστο τα πλεονεκτήματα που έχει.

H ταυτότητα

Η εταιρεία Leptos Calypso Hotels Public δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα και έχει στο ενεργητικό της πέντε ξενοδοχεία πολυτελείας στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Τέσσερα στην Πάφο κι’ ένα στα Χανιά. Το 5 αστέρων, Coral Beach Hotel & Resort, που προσφέρει μεγάλες και εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων με ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων, το Coral Thalassa Hotel, τo Paphos Gardens Holiday Resort και το Basilica Holiday Resort. Στην επιχείρηση επίσης ανήκει και το πεντάστερο ξενοδοχείο, Πανόραμα, στα Χανιά. Στόχος της εταιρείας είναι να συνδυάζει την κομψότητα και πολυτέλεια που προσφέρουν τα ξενοδοχεία με τις παραδόσεις της τοπικής αρχιτεκτονικής και κουζίνας.

 

Facts & Figures

Διευθυντική ομάδα:

Director: Γιάννος Πανταζής

Αριθμός προσωπικού:

600 άτομα

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Coral Beach Hotel & Resort, 8099 Πάφος

www.leptoscalypso.com 

www.facebook.com/leptoscalypsohotels/

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit