MIKEL - Στιγμές για όλους

Οι συνεργασίες

Η εταιρεία στην Ελλάδα μας προσφέρει πλήρη συνεργασία και τεχνική υποστήριξη και ο ιδιοκτήτης βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε βήμα. Εκτός των υλικών που έρχονται από την Ελλάδα, έχουμε επιλέξει με προσοχή τους τοπικούς μας συνεργάτες, με στόχο την προσφορά ποιοτικών προϊόντων που συνοδεύουν τα ροφήματα της αλυσίδας μας.

Σήμα κατατεθέν

Σήμα κατατεθέν μας είναι το Cappuccino και το Fredo Cappuccino με το μοναδικό αφρόγαλα και τη μυστική μας συνταγή, καθώς και η χρήση του παγωτού σε πολλά από τα ροφήματά μας. Ακόμα, θα βρει κανείς κρύα και ζεστά ροφήματα για κάθε γούστο και πλούσια γκάμα λαχταριστών σάντουιτς, αλμυρών και γλυκών.

Το περιβάλλον

Οι καφετέριές μας είναι σχεδιασμένες με προσοχή, προσφέροντας ένα ζεστό και μοντέρνο περιβάλλον για όλους. Δημιουργήσαμε ένα χώρο όπου ο φοιτητής μπορεί να μελετήσει, ο επαγγελματίας να κάνει μία συνάντηση, οι φίλοι να συναντηθούν και οι οικογένειες να μοιραστούν ξέγνοιαστες στιγμές. Η μεγάλη γκάμα ροφημάτων, σνακ και γλυκών που προσφέρουμε καλύπτει κάθε γούστο, δημιουργώντας ένα χώρο όπου η διαφορετικότητα γιορτάζεται.

Νέα δεδομένα

Η πανδημία έφερε μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους τομείς, αλλά ιδιαίτερα στον τομέα της εστίασης. Προσαρμοστήκαμε στα νέα δεδομένα και δώσαμε ξεκάθαρες οδηγίες σε όλο το προσωπικό μας, ώστε να διασφαλίσουμε πλήρη συμμόρφωση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να εξυπηρετήσουμε την πελατεία μας με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο. Αν και η πανδημία άλλαξε άρδην τα δεδομένα, δημιούργησε και νέες ευκαιρίες για εμάς, ωθώντας μας να αναπτύξουμε καινούργιες συνεργασίες και να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας με την προσφορά και της επιλογής της κατ’ οίκον παράδοσης, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας κατά το lockdown.

Μεγαλώνουμε…

Το δίκτυό μας μεγαλώνει με νέα καταστήματα στο Κίτι, την Αγία Νάπα και στο εκπτωτικό χωριό, καθώς και τρίτο κατάστημα στη Λεμεσό, το οποίο πιθανόν να αποτελέσει το μεγαλύτερο της αλυσίδας παγκοσμίως.  Επίσης, μπαίνουμε δυναμικά στον χώρο της διαχείρισης καντινών, αρχίζοντας από αυτές των κεντρικών κτιρίων της Ελληνικής Τράπεζας.

H ταυτότητα

Η Mikel ξεκίνησε την πορεία της το 2008 από την πόλη της Λάρισας. Τότε έκανε την παρθενική του εμφάνιση το γνώριμο, πλέον, πρόσωπο του παππού Μιχάλη, πατέρα του ιδρυτή της, Ελευθέριου Κυριακάκη. Το όραμα του franchise στην Κύπρο γεννήθηκε από τους Κυριάκο Ιεζεκιήλ, Τηλέμαχο Τηλεμάχου και Στέφανη Ζαβρού, οι οποίοι έφεραν την αλυσίδα στη χώρα μας το 2016. Χάρη στην αγάπη του κόσμου, η εταιρεία Mikel αναδείχθηκε σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις καφεστίασης στην Κύπρο.

Ευρύτερη συνεργασία με Ελληνική

Η συνεργασία με την Ελληνική Τράπεζα προέκυψε μέσα από την ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προσφορών για διαχείριση των καντινών στα κεντρικά της γραφεία. Η δυνατή μας παρουσία στην κυπριακή αγορά και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας κατέστησε δυνατή αυτή τη συνεργασία, με την οποία ανοίχθηκαν και νέες συνεργασίες με τον χώρο της τροφοδοσίας φαγητών. Οι καντίνες μας στα γραφεία της Ελληνικής προσφέρουν στο προσωπικό πολλές επιλογές φαγητού και σνακ σε συνδυασμό με τους καφέδες και τα άλλα μας ροφήματα.

Ταυτόχρονα, με τη συμμετοχή μας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε οι πελάτες της Ελληνικής απολαμβάνουν τον καφέ τους κερδίζοντας επιστροφή χρημάτων.

 

Διευθυντική ομάδα:

Στέφανη Ζαβρού, Κυριάκος Ιεζεκιήλ, Τηλέμαχος Τηλεμάχου

Διευθυντές

Αριθμός προσωπικού:

250 άτομα

Αριθμός καταστημάτων:

25 παγκύπρια

3 υπό κατασκευή

5 στην επαρχία Λευκωσίας

3 στην επαρχία Αμμοχώστου

2 στην επαρχία Λεμεσού

4 στην επαρχία Λάρνακας

1 στην επαρχία Πάφου

Κύκλος εργασιών:

10 εκατ. ευρώ παγκύπρια

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 22741995

Ιστοσελίδα: www.mikelcy.com

 

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit