LANITIS ENTERTAINMENT-Εστίαση στην επέκταση

Tα οφέλη του Μπλε

H συνεργασία των εταιρειών της Lanitis Entertainment, όπως και του Ομίλου Λανίτη γενικότερα με την Ελληνική Τράπεζα, είναι διαχρονική και πολυδιάστατη, καλύπτοντας πολλούς τομείς και πολλά τραπεζικά προϊόντα. Επομένως, ήταν φυσικό επακόλουθο η συνεργασία μας να επεκταθεί και στο πρόγραμμα επιβράβευσης των καρτών της Ελληνικής Τράπεζας. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο πρόγραμμα, ελκυστικό για τους χρήστες των καρτών της τράπεζας.

Ο εύκολος μηχανισμός λειτουργίας του και η εκτεταμένη προώθηση του το καθιστούν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο τόσο για την τράπεζα όσο και για τις εταιρείες και τα προϊόντα που συμμετέχουν σε αυτό.    

Οι πιο κάτω χώροι εστίασης και αναψυχής του ομίλου συμμετέχουν στο πρόγραμμα Μπλε της Ελληνικής Τράπεζας:

• Carob Mill Restaurants στον Χαρουπόμυλο Λανίτη στη Λεμεσό:

Το Artima Bistro, πολυβραβευμένο τόσο τοπικά όσο και διεθνώς για τη μεσογειακή του κουζίνα, είναι η καλύτερη επιλογή για μια καλαίσθητη εμπειρία και ιδανικό για επαγγελματικό μεσημεριανό ή δείπνο. Βρίσκεται στον Χαρουπόμυλο Λανίτη δίπλα από το Μεσαιωνικό Κάστρο στη Λεμεσό και προσφέρει μεσογειακά πιάτα εμπνευσμένα κυρίως από την ιταλική κουζίνα.

Το Draught Microbrewery, το οποίο επίσης βρίσκεται στον Χαρουπόμυλο Λανίτη δίπλα από το Μεσαιωνικό Κάστρο σε ένα αναπαλαιωμένο κτίριο, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μπίρες συνδυασμένες με διεθνή πιάτα εμπνευσμένα από το Μεξικό, την Γερμανία, τις ΗΠΑ και την Ελλάδα. Το Draught Microbrewery είναι, εκτός των άλλων, το ιδανικό στέκι για συναντήσεις συναδέλφων και συνεργατών μετά τη δουλειά.

Το Karatello Tavern κατάφερε να δημιουργήσει ένα υπέροχο πάντρεμα του κλασικού με το μοντέρνο. Απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα μιας παραδοσιακής και φιλόξενης ταβέρνας, σερβίρει παραδοσιακά μαζί με καινοτόμα πιάτα μεζέ. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας μεζέ κρεατικών ή θαλασσινών ή να απολαύσετε τους μεζέδες που προσφέρονται. Σαν μια τελευταία πινελιά στο γεύμα σας μην ξεχάσετε να προσθέσετε τους σιροπιαστούς λουκουμάδες.

Το Stretto Café Lounge-bar προσφέρει ελαφριά πιάτα και γλυκά σε ένα μοντέρνο περιβάλλον. Χαλαρωτική ατμόσφαιρα με μια μεγάλη ποικιλία από καφέδες και αλκοολούχα ροφήματα με θέα το Μεσαιωνικό Κάστρο.

• Εστιατόριο-café Calma στη Μαρίνα Λεμεσού:

Το Calma βρίσκεται στη Μαρίνα Λεμεσού και αποτελεί την ιδανική επιλογή μιας χαλαρωτικής, γευστικής και δροσερής εμπειρίας για τον επισκέπτη με την φιλόξενη ατμόσφαιρά του και την ηρεμία της θέας της μαρίνας.

Διαθέσιμο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, 7 ημέρες την εβδομάδα, προσφέρει υπέροχα πιάτα, εξαιρετικά κοκτέιλ και νόστιμες γλυκές απολαύσεις δίπλα στην κεντρική πλατεία της μαρίνας.

• Fasouri Watermania Waterpark:

To Fasouri Watemania Waterpark στη Λεμεσό, το οποίο ανήκει στον Όμιλο Λανίτη, λειτούργησε για πρώτη φορά το 1999, συμπληρώνοντας φέτος 22 χρόνια επιτυχημένης πορείας και φιλοξενώντας μέχρι σήμερα πέραν των 3 εκατομμυρίων επισκεπτών τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό.

Εκτείνεται σε μία καταπράσινη έκταση πέραν των 100.000 τετραγωνικών μέτρων στο Φασούρι, προσφέροντας ένα πολύ μεγάλο αριθμό παιχνιδιών και υπηρεσιών: 30 διαφορετικές τσουλήθρες για όλες τις ηλικίες, από τη τσουλήθρα Καμικάζι για τους πιο τολμηρούς μέχρι τη μεγαλύτερη πισίνα κυμάτων στο νησί, και από τη τσουλήθρα σωλήνα Aqua μέχρι τον τεμπέλη ποταμό. Επίσης, λειτουργούν 9 καφεστιατόρια, χώροι ξεκούρασης και χαλάρωσης, μασάζ, κατάστημα σουβενίρ, δωρεάν χώρος στάθμευσης και δωρεάν κρεβατάκια και ομπρέλες για τους θαμώνες.

Μεγάλο φάσμα πελατών

Η ποικιλία των προσφερόμενων υπηρεσιών από τα διαφορετικά εστιατόρια της εταιρείας, μας επιτρέπει να απευθυνόμαστε σε ένα μεγάλο φάσμα πελατών. Το πελατολόγιο τόσο των εστιατορίων μας όσο και του υδροπάρκου αποτελείται από ντόπιους αλλά και ξένους - τόσο τουρίστες όσο και ξένους μόνιμους κάτοικους Κύπρου-, νέες αλλά και πιο μεγάλες ηλικίες και αποτελεί προορισμό τόσο για οικογένειες όσο και για επιχειρηματικά γεύματα.

Κόντρα στην πανδημία

Στη διάρκεια της πανδημίας τα εστιατόρια παρέμειναν κλειστά ακολουθώντας τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας και αναγκαστήκαμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας μόνο μέσω των υπηρεσιών Delivery και Take Away. Προσαρμοστήκαμε άμεσα στις νέες συνθήκες της αγοράς που επιβλήθηκαν από την πανδημία και αναπτύξαμε περαιτέρω τις υπηρεσίες Delivery, αναπτύσσοντας και χρησιμοποιώντας σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, όπως τη δίκη μας πλατφόρμα on-line παραγγελιών που χρησιμοποιείται ευρέως από τους πελάτες μας και τη δίκη μας εφαρμογή για κινητά που ετοιμάζεται τώρα.

Νέοι χώροι

Στα μελλοντικά μας πλάνα περιλαμβάνεται η επέκταση σε νέους χώρους εστίασης και αναψυχής που θα συμπληρώνουν αυτούς που διαχειριζόμαστε τώρα. Αυτοί μπορεί να είναι ιδιόκτητοι χώροι σε έργα του Ομίλου Λανίτη ή χώροι που βρίσκονται σε άλλα μεγάλα έργα στις κατάλληλες τοποθεσίες. 

 

Facts & Figures

Διευθυντική ομάδα:

Εκτελεστικός Διευθυντής:

Γιώργος Ιωάννου 

Οικονομικός Διευθυντής:

Παντελής Χριστοφορίδης 

Διευθύντρια Sales & Marketing:

Νάγια Ραπτάκη

Διευθύντρια Αγορών:

Παρασκευή Τσικαλάκη 

Υπεύθυνη Προσωπικού:

Ραφαέλλα Μιχαήλ 

Administration:

Νάντια Θεοδώρου

Αριθμός Προσωπικού:

Carob Mill Restaurants: 150 άτομα

Fasouri Watermania Waterpark:

130 άτομα (μόνιμο και εποχικό προσωπικό)

 

H ταυτότητα

H Lanitis Entertainment είναι θυγατρική του Ομίλου Λανίτη και αποτελεί την εταιρεία management του ομίλου που εξειδικεύεται στη διοίκηση και διαχείριση χώρων και έργων στους τομείς εστίασης, διοργάνωσης εκδηλώσεων και αναψυχής γενικότερα. Χρησιμοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της δημιουργεί συνέργειες και επομένως επιπρόσθετη αξία και οφέλη στις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται στους τομείς διοίκησης, χρηματοοικονομικών, marketing, αγορών και ανθρώπινου δυναμικού. Στην παρούσα φάση έχει κάτω από την ομπρέλα της τα εστιατόρια και τους χώρους εκδηλώσεων της Carob Mill Restaurants του Ομίλου Λανίτη στον Χαρουπόμυλο Λανίτη και στη Μαρίνα Λεμεσού καθώς επίσης και το σύνολο των εργασιών εστίασης και αναψυχής στο Fasouri Watermania Waterpark.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Lanitis Entertainment: www.lanitis-e.com  

Τηλέφωνο: 25 430810

Φαξ: 25820474

E-mail: info@lanitis-e.com

Ιστοσελίδες:

Carob Mill Restaurants:

www.carobmill-restaurants.com

Fasouri Watermania Waterpark:

www.fasouri-watermania.com

 

 

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit