ROLOGIS GROUP

Ο όμιλος ROLOGIS εξυπηρετεί την κυπριακή αγορά στον τομέα των τροφίμων κατά τα τελευταία 64 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1954 και ακολουθεί μια πορεία γεμάτη επιτυχίες.
 
Σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής τροφίμων με γνωστά brands στην αγορά της Κύπρου, εκ των οποίων τα πλείστα διαφημίζονται.

Η εταιρεία ξεκίνησε στη Λεμεσό το 1954 από τον Γεώργιο Ρολόγη, ο οποίος ίδρυσε την πρώτη αρτοβιομηχανία με μηχανήματα από Γερμανία και Ιταλία, η οποία παρήγαγε τυποποιημένα συσκευασμένα αρτοποιητικά προϊόντα, τα οποία διένειμε με δικό της στόλο σε υπεραγορές, μπακάλικα και ξενοδοχεία της τότε εποχής.

Στη συνέχεια η εταιρεία άρχισε τις εισαγωγές πρώτων υλών για τις ανάγκες του αρτοποιείου - άλευρα και βελτιωτικά προϊόντα - και τις οποίες μετέπειτα διένειμε και σε άλλα αρτοποιεία που δημιουργήθηκαν και συνεχίζει να εμπορεύεται μέχρι σήμερα.
Η εταιρεία συνέχισε τη δραστηριοποίησή της με εισαγωγές προϊόντων λιανεμπορίου και μαζικής εστίασης με ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους (συντήρησης, ψύξης και κατάψυξης) και δικό της στόλο διανομής.
Σήμερα η εταιρεία έχει μια δυναμική ομάδα πέραν τον 60 ατόμων, της οποία ηγείται η τρίτη γενιά με επιτυχία και καλύπτει περισσότερα από 500 σημεία πώλησης στα κανάλια:
• Λιανεμπορίου με επώνυμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης
• HORECA (ξενοδοχεία-εστιατόρια) με πρώτες ύλες, κατεψυγμένες ζύμες και επαγγελματικά προϊόντα.
Στόχος και σκοπός της ηγετικής ομάδας είναι η συνεχής επέκτασης του Ομίλου εντός και εκτός Κύπρου. Στον τομέα του εμπορίου είναι η αύξηση των πωλήσεων, μέσω ποιοτικών προϊόντων που ικανοποιούν τις εναλλασσόμενες ανάγκες του Κύπριου καταναλωτή.  
 
 Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Λεωφ. Διγενή Ακρίτα 58-60, CY-1061 Λευκωσία P.O.BOX: 26813, CY-1648 Λευκωσία
Tηλέφωνο: 22755333
Φαξ: 22759888
E- mail: info@rologis.com
Ιστοσελίδα: rolo@rologis.com
 

Δειτε Επισης

TRYFON TSERIOTIS
SPAR ΚΥΠΡΟΥ
ROLOGIS GROUP
PATHIN TRADING LTD
P.C. SPLASH WATER PUBLIC COMPANY
LIDL
LEO PATRIOTIS LTD (AGENT-DISTRIBUTOR)
LAIKO COSMOS TRADING
IPH IAKOVOS PHOTIADES FOODSTUFF SUPPLIERS
GCC COMPUTERS