powered by

Ανέλαβαν καθήκοντα οι 2 διευθυντές του ΟΚΥπΥ

Σε πλήρωση των θέσεων Γενικού Διευθυντή και Οικονομικού Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), του οργανισμού ο οποίος θα ηγηθεί της διαδικασίας αυτονόμησης των δημοσίων νοσηλευτηρίων στα πλαίσια και της εφαρμογής  του ΓεΣΥ, προχώρησε το Υπουργείο Υγείας. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού αναλαμβάνει ο Νικόλας Πολύζος, o οποίος ειδικεύεται σε θέματα Διοίκησης - Οργάνωσης και Οικονομικής Διαχείρισης Μονάδων Υγείας, ενώ την οικονομική διεύθυνση του ΟΚΥΠΥ αναλαμβάνει η Τερψιθέα Χρίστου. Και οι δύο υπέγραψαν σύμβαση πενταετούς διάρκειας.
 
Τα δύο νέα διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας πριν από μερικές ημέρες και ήδη ανέλαβαν κανονικά τα καθήκοντα τους.
 
Στις προτεραιότητες τους, για το επόμενο διάστημα, περιλαμβάνεται η διαδικασία πλήρωσης 17 σημαντικών θέσεων στον ΟΚΥπΥ, μεταξύ των οποίων και εκείνων των επικεφαλής των επαρχιακών Διευθύνσεων. Η διαδικασία αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του χρόνου.    
 
Διαβάστε ακόμα:
 
Ο κ. Πολύζος, ο οποίος επιλέχθηκε ανάμεσα σε συνολικά τέσσερις υποψηφίους, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας της Ελλάδας την περίοδο 2009-2012, ενώ υπήρξε ανώτατο στέλεχος νοσοκομείων. Επιπλέον, ο κ. Πολύζος ήταν Καθηγητής Διοίκησης και Οργάνωσης Υπηρεσιών Υγείας και Πρόεδρος στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, θέση την οποία διατηρούσε μέχρι και τον διορισμό του στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΟΚΥπΥ.
 
Διαβάστε ακόμα: Altamira: 257% πάνω οι πωλήσεις ακινήτων από πέρυσι
 
Η Τερψιθέα Χρίστου, η οποία επιλέχθηκε ανάμεσα σε πέντε συνολικά υποψηφίους είναι Εγκεκριμένη Λογίστρια, πλήρες μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Ορκωτών Λογιστών (Association Chartered Certified Accountants – ACCA) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (Institute of Certified Public Accountants Cyprus). Έχει εργαστεί ως Οικονομική Διευθύντρια και Λογίστρια σε μεγάλους οργανισμούς τόσο στην Κύπρο όσο και στην Αμερική.

Δειτε Επισης

Έντονη διαφωνία και ανησυχία επιχειρηματιών και ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής για την νομοθετική ρύθμιση των tips
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός στο Μάρκετινγκ»-Ανοικτή διαδικτυακή διάλεξη
Εγκαινιάστηκε το θεραπευτικό κέντρο «Κίνητρο» για ενήλικες στην Πάφο-Ο στόχος ΕΑΣ και ΑΑΕΚ
Δρ. Μαρίνος Βουκής: Η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και γιατί η βιωσιμότητα είναι υπόθεση όλων μας(vid)
Cyprus Integrity Forum: Συνάντηση με Μιχάλη Δαμιανό... Στο επίκεντρο η διαφάνεια και η διαχείριση των πόρων του ΓΕΣΥ
Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές για την μεγάλη βραδιά των IN Business Awards 2024 (pics)
STEAM: Ραγδαία αναπτυσσόμενοι τομείς, αλλά κατά πολύ ανδροκρατούμενοι...Τα ευρήματα της έρευνας «SheSTEAM»
Ν. Πηλείδου: Η διαδρομή ως γυναίκα ηγέτιδα στο ανδροκρατούμενο πεδίο της πολιτικής και των επιχειρήσεων
Tanya Romanyukha: Η ισότητα δεν είναι κούρσα, είναι συμμαχία
Anthoula Madden: Η επιμονή ως καταλύτης για ισότητα και καινοτομία στον χώρο STEAM