CHRISTOUDIAS LOGISTICS

Η Christoudias Logistics δραστηριοποιείται από το 1981 στον τομέα των υπηρεσιών 3PL. Σήμερα, έχοντας πέραν των 35 χρόνων εμπειρία, μπορεί να λέει ότι έχει επάξια κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της.
 
 Η εταιρεία μας στελεχώνεται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό, διαθέτει ιδιόκτητους γραφειακούς και αποθηκευτικούς χώρους πέραν των 16.000 τ.μ. σε Λευκωσία και Λεμεσό, καθώς και σύγχρονο στόλο φορτηγών. Διαχρονικά αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών 3PL στην κυπριακή αγορά. Η αποστολή μας στην Christoudias Logistics είναι η παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας μέσω ολοκληρωμένων και εξατομικευμένων λύσεων.
 
Υπηρεσίες/προϊόντα

Η Christoudias Logistics προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών εκτελωνισμού θαλάσσιου και αεροπορικού φορτίου, υπηρεσίες 3PL με χρήση σύγχρονου συστήματος διαχείρισης αποθέματος (WMS) σε επίπεδο τεμαχίου, κιβωτίου και παλέτας. Επίσης, ηλεκτρονική παραγγελιοληψία μέσω αρχείων, συλλογή, ανασυσκευασία προϊόντων κτλ., τελωνειακή και ελεύθερη αποθήκευση εμπορευμάτων.
Παρέχει επίσης, υπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς (FFW) με 4 συνεργαζόμενες πλατφόρμες στην Ευρώπη και εβδομαδιαίες αναχωρήσεις, καθώς επίσης CrossDocking  και διανομή παγκύπρια μέσω δικτύου παραδόσεων σε υπεραγορές και μικρά σημεία πώλησης.
 
Λύσεις logistics

Διεθνώς, το μεγαλύτερο ποσοστό εταιρειών βασίζονται σε 3PL υπηρεσίες. Η ανάθεση των μη βασικών λειτουργιών εμπορικών επιχειρήσεων, όπως η εφοδιαστική αλυσίδα, σε 3PL, δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να εστιάσει εξ ολοκλήρου στο βασικό επιχειρηματικό αντικείμενο, δηλαδή στην ανάπτυξή της.  Μειώνεται το συνολικό κόστος της, καθώς δεν είναι αναγκαίες οι επενδύσεις σε υποδομή τεχνολογίας ούτε σε συντηρήσεις συστημάτων, εξοπλισμού και στόλου.  Εκμεταλλευόμενοι το μεταβλητό κόστος, καθώς και την ευελιξία που προσφέρουν οι 3PL επιχειρήσεις, οι πελάτες επικεντρώνονται στην επεκτασιμότητα, στην πρόσβαση σε νέες εταιρείες, στη βελτίωση του κόστους και στην εξυπηρέτηση των πελατών τους.  Γενικότερα, η επιτυχία της ανάθεσης της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξαρτάται από την επιλογή του σωστού παρόχου 3PL, καθώς μόνο η σωστή διαχείριση οδηγεί σε εξοικονόμηση κόστους, παρέχοντας ταυτόχρονα την τεχνογνωσία και την τεχνολογία που θα βοηθήσουν την επιχείρηση να αναπτυχθεί.
Όσον αφορά το ερώτημα «γιατί να συνεργαστεί μια εταιρεία μαζί μας», όταν αρχίσαμε τη δραστηριοποίηση μας στην κυπριακή αγορά, θέσαμε ως βασικές αρχές την ευθύνη προς τους πελάτες μας, την καινοτομία και τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών που θα παρείχαμε. Οι αρχές αυτές, μαζί με το όραμά μας να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά στην αγορά, μας έκαναν δυνατούς και πρωτοπόρους, δίνοντας μας τη δυνατότητα να παρέχουμε τη μέγιστη ποιοτικά εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.
 
Διεθνείς εξελίξεις στις μεταφορές
H στρατηγική θέση της Κύπρου και ταυτόχρονα η οικονομική ανάκαμψη οριοθετούν μια νέα εποχή, καταδεικνύοντας τη χώρα ως ένα κέντρο διεθνών επενδύσεων, εμπορίου και υπηρεσιών. Κατ’ επέκταση, οι συγκυρίες αυτές αποτελούν την καλύτερη στιγμή για τις επιχειρήσεις να επιλέξουν και να αναθέσουν τις λειτουργίες εφοδιαστικής αλυσίδας σε πάροχο 3PL, προκειμένου να επικεντρωθούν στην ανέλιξη της ίδιας της επιχείρησης, με σκοπό τη διεύρυνση των προϊόντων της σε τοπικές και διεθνείς αγορές.
 
Τα οφέλη
Τα οφέλη της συνεργασίας με εταιρεία 3PL, εκτός από οικονομικά, προέρχονται συνάμα από την τεχνολογία και την τεχνογνωσία των εταιρειών 3PL, που λόγω της φύσης της εργασίας τους είναι πάντοτε ενημερωμένες για τις νέες τάσεις της αγοράς και φέρνουν τον νεοτερισμό μέσα από τις υπηρεσίες τους.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Οδός Ενότητος 32, 1041, Παλλουριώτισσα, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22272200
Φαξ: 22347962
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@christoudias.com.cy
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

UNIPLANT
TOYOTA MATERIAL HANDLING GREECE S.A.
SALAMIS SHIPPING SERVICES LTD & CYPRUS INTERNATIONAL ROADS LTD (CIR)
MANTIS (CYPRUS) LTD
KRONOS EXPRESS - Υπηρεσίες Courier (Ταχυμεταφορών) και Smart Logistics
GENESIS LOGISTICS LTD
G.A.P. VASSILOPOULOS GROUP
DEXTERITY SOLUTIONS LTD
DELEVANT
COPRIME