UNIPLANT

Πριν από 42 χρόνια, με την ίδρυση της Uniplant στοχεύσαμε να προσφέρουμε στην κυπριακή αγορά επαγγελματικές λύσεις σε χωματουργικά και εργοληπτικά μηχανήματα μόνο από αναγνωρισμένους Ευρωπαίους κατασκευαστές και να διατηρήσουμε ψηλό επίπεδο υπηρεσιών εξυπηρέτησης των πελατών μας.
 
Σήμερα η εταιρεία μας πρωτοπορεί στη διάθεση και την υποστήριξη, όχι μόνο χωματουργικών, αλλά και βιομηχανικών, περονοφόρων και μηχανημάτων οδοποιίας στην Κύπρο. Στηρίζουμε την προσπάθειά μας σε μια πολύ σημαντική ομάδα ανθρώπων, που ακόμα και στις πολύ δύσκολες συνθήκες που πέρασε ο τόπος μας, συνέχισε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών.

Η Uniplant αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους διεθνείς παγκόσμιους κολοσσούς JCB, Wirtgen Group, Hyundai Forklifts, Atlet (Unicarriers), Massey Fergusson, Cummins, Potain, AlimakHek και άλλους.
 
Υπηρεσίες/ προϊόντα
Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα ανυψωτικά μηχανήματα αποθηκών ΑTLET (Unicarriers Σουηδίας), περονοφόρα Hyundai Forklift, ηλεκτρογεννήτριες από την αγγλική εταιρεία Cummins Power Generation, σάρωθρα Dulevo Ιταλίας και περονοφόρα Moffett μεταφερόμενα πάνω στο όχημά σας για γρήγορη εκφόρτωση σε κάθε σας πελάτη.

Στην κυπριακή αγορά έχουμε διαθέσει πέραν από 1600 ανυψωτικά μηχανήματα σε κάθε γωνιά. Σε μεγάλες αποθήκες, όπου λειτουργούν ανά πάσα στιγμή πέραν των 20 μηχανημάτων μας, αλλά και σε μικρές εφαρμογές με ένα και μόνο μηχάνημα. Όποια και να είναι η ανάγκη εμείς έχουμε πάντα μια αξιόπιστη λύση. Κυριότερο μέλημά μας είναι να υποστηρίζουμε τα μηχανήματα αυτά με επαγγελματισμό. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο, αλλά και αυτό που μας έχει αναδείξει στα τόσα χρόνια της πορείας μας.

Τα τελευταία δυο περίπου χρόνια έχουμε εισαγάγει στη χώρα μας εντελώς νέες τεχνολογίες στο χώρο των logistics των οικοδομικών εργοταξίων. Στους ψηλούς πύργους, που ανεγείρονται σε διάφορες πόλεις πρόσφατα, έχουμε εγκαταστήσει ειδικές πλατφόρμες μεταφοράς εμπορευμάτων και μεγάλους γερανούς για τη διαχείριση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα της τεράστιας ποσότητας υλικών.
 
Λύσεις logistics
Τα παραδείγματα είναι πολλά και εδώ είναι η ουσία. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη της κάθε ανάγκης ξεχωριστά. Σκοπός μας δεν είναι η πώληση ενός μηχανήματος, αλλά η προσφορά μιας σωστής λύσης και η δυνατότητα υποστήριξης για πολλά χρόνια. Βασικό στοιχείο η πολύχρονη πείρα μας. Η τεχνογνωσία των κολοσσών που αντιπροσωπεύουμε είναι πέρα από αναγκαία, αφού η διεθνής τους εμπειρία είναι εξαιρετικά βοηθητική. Έχουμε εφαρμόσει μεθόδους και τεχνικές που έχουν αυξήσει την παραγωγικότητα της αλυσίδας σημαντικά. Η γρήγορη ανταπόκριση είναι πολύ ουσιώδης. Με τη χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων έχουμε εξοικονομήσει για τους πελάτες μας σημαντικό αποθηκευτικό χώρο και χρόνο.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλη την ομάδα να προσφέρουμε λύσεις πιο λειτουργικές και οικονομικές, χωρίς όμως να υποβιβάσουμε την ποιότητα των μηχανημάτων και το επίπεδο υπηρεσιών.
 
Διεθνείς εξελίξεις στις μεταφορές
Οι ρυθμοί της ζωής μας έχουν αλλάξει. Η Κύπρος που ξέραμε έχει εξελιχθεί. Τα πάντα κινούνται πολύ πιο γρήγορα από ότι 20 χρόνια πριν. Η διεθνοποίηση των αγορών έχει επιφέρει αλλαγές και στην εφοδιαστική αλυσίδα. Η ανάγκη για άμεση εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών γρήγορα και ποιοτικά έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα σε όλους τους τομείς. Ευτυχώς και η πρόοδος των μηχανημάτων, που η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει, ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξημένες αυτές ανάγκες.

Είναι πάμπολλες και καθημερινές οι εξελίξεις στον τομέα. Τα μεγάλα ονόματα της Hyundai και Atlet είναι συνυφασμένα με την εξέλιξη. Επενδύουν συνεχώς σε νέες τεχνολογικές λύσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα. Σήμερα προσφέρουν: Συστήματα σταθερότητας περονοφόρων, συστήματα διπλής διάταξης παλέτων, μεγάλες ταχύτητες υδραυλικών συστημάτων ανύψωσης, ψηλή διαθεσιμότητα. Αυτά  είναι μόνο μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά των δικών μας μηχανημάτων. Η ταχύτητα στη διεκπεραίωση των εργασιών είναι σήμερα πιο σημαντική από ποτέ. Για μας είναι πρωταρχικής σημασίας και τα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς φανταστικά.

Τα τελευταία 4 με 5 χρόνια περάσαμε μια δύσκολη περίοδο. Διδαχτήκαμε από τα λάθη που έγιναν. Το έχουμε ξεπεράσει και προσαρμοστήκαμε στις νέες συνθήκες της αγοράς. Παράλληλα έχουμε μορφωθεί και οπλιστεί με πείσμα, για να κερδίσουμε το στοίχημα του μέλλοντος. Οφείλουμε όλοι να δουλέψουμε σκληρά και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Σοφότεροι σήμερα, ψάχνουμε πιο λειτουργικές και παραγωγικές μεθόδους. Η Uniplant, σε συνεργασία με τους προμηθευτές της, σε όλη της την ιστορία καινοτομούσε με νέες τεχνολογίες. Σήμερα, οι ανάγκες είναι πολύ διαφορετικές. Οι λύσεις και οι ευκαιρίες συνεχίζουν να βρίσκονται γύρω μας. Με εργατικότητα και μεθοδικότητα πρέπει να τις ψάξουμε και να τις διεκδικήσουμε.

Ρωτήστε μας και δώστε μας την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε. Είμαστε σίγουροι για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και θέλουμε να σας μεταφέρουμε αυτή μας τη σιγουριά.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση
: Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 182, CY-2235, Λατσιά, Λευκωσία
Τηλέφωνο: +357 22 488777
Φαξ: +357 22 488885
Ιστοσελίδα: www.uniplant.com 
 
 

Δειτε Επισης

UNIPLANT
UNICARS - Volkswagen Εμπορικά Οχήματα: Ο επαγγελματίας στον δρόμο
TOYOTA MATERIAL HANDLING GREECE S.A.
SALAMIS SHIPPING SERVICES LTD & CYPRUS INTERNATIONAL ROADS LTD (CIR)
MANTIS (CYPRUS) LTD
GENESIS LOGISTICS LTD
G.A.P. VASSILOPOULOS GROUP
DEXTERITY SOLUTIONS LTD
DELEVANT
COPRIME