SALAMIS SHIPPING SERVICES LTD & CYPRUS INTERNATIONAL ROADS LTD (CIR)

Η Salamis Shipping Services Ltd, μέλος του Οργανισμού Salamis, ιδρύθηκε το 1959 και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στη ναυτιλία και τις μεταφορές.
 
Η εταιρεία, με γραφεία στην Κύπρο και τον Πειραιά, εγγυάται άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της, προσφέροντας, μεταξύ άλλων, τις εξής υπηρεσίες: πρακτορεύσεις πλοίων, λιμενικές δραστηριότητες, διαχείριση εμπορευμάτων, θαλάσσιες και οδικές διαμεταφορές (forwarding), υπηρεσίες εξυπηρέτησης πλοίων και φορτίων σε σχέση με έρευνα και εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου, αερομεταφορές, τοπικές μεταφορές, εκτελωνίσεις, αποθηκεύσεις και ναυτιλιακή ασφάλιση.
 
Η Cyprus International Roads Ltd (CIR) δραστηριοποιείται στον τομέα των διεθνών οδικών μεταφορών, με σημαντικό ιδιόκτητο εξοπλισμό από μουσαμάδες τρέιλερ, ψυκτικούς θαλάμους, τράκτορες και πλατφόρμες. Πραγματοποιεί μεταφορές από και προς Κύπρο, Ισραήλ, Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία και όλη την Κεντρική Ευρώπη τόσο για προϊόντα κατάψυξης και συντήρησης όσο και ξηρού φορτίου, εξασφαλίζοντας ασφαλείς διαδικασίες και ταχεία εξυπηρέτηση από επαγγελματίες οδηγούς.

Και οι δύο εταιρείες, Salamis  Shipping Services Ltd και Cyprus International Roads Ltd (CIR), είναι μέλη του Oργανισμού Salamis, με διαχρονική παρουσία και εμπειρία στην ικανοποίηση των αναγκών της κυπριακής αγοράς και των εμπορευομένων, με εξειδίκευση στις θαλάσσιες και οδικές (διεθνείς και τοπικές) μεταφορές τόσο για φορτία ξηρού τύπου όσο και ελεγχόμενης  θερμοκρασίας. Με τον ιδιόκτητο εξοπλισμό και των δυο εταιρειών, που είναι στελεχωμένες με επαγγελματίες του τομέα, αλλά και με το σταθερό, ποιοτικό και αξιόπιστο service που προσφέρουν, δίνουν στον εμπορικό κόσμο της Κύπρου τη δυνατότητα άμεσης και οικονομικής εξυπηρέτησης.

Η ανάθεση του μεταφορικού και εφοδιαστικού έργου έχει μεγάλη σημασία για τις κυπριακές επιχειρήσεις, που ανταγωνίζονται πλέον διεθνείς εταιρείες σε όλους τους τομείς της αγοράς και του εμπορίου. Με τη σωστή επιλογή έμπειρων, αξιόπιστων και επαγγελματιών συνεργατών στον τομέα των μεταφορών και του εφοδιασμού, οι εμπορευόμενοι μπορούν να επιτύχουν τη βέλτιστη εξοικονόμηση πόρων, μέσων και προσωπικού και κατ’ επέκταση να βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών και την τιμολογιακή πολιτική προς τους πελάτες τους.

Οι εταιρείες Salamis Shipping Services Ltd και Cyprus International Roads Ltd (CIR), με ιδιόκτητα μέσα, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε συνδυασμό χερσαίων και θαλάσσιων μεταφορών και είναι σε θέση να ανταποκριθούν και να προσδώσουν στους συνεργάτες/ πελάτες τους μέρους ή και ολόκληρου του κύκλου της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Και οι δύο εταιρείες του Οργανισμού Salamis είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και προδιαγραφές για την ασφάλεια και το περιβάλλον, με πιστοποιήσεις ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 OHSAS 18001:2007, καθώς και Ορθής Πρακτικής Διανομής Φαρμάκων και Τροφίμων.

Οι  εξελίξεις στη ναυτιλία, αλλά και στις αερομεταφορές, μπορεί να καταστήσουν την Κύπρο ένα σημαντικό κόμβο για το διαμετακομιστικό εμπόριο. Επίσης, η εξόρυξη, η μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου, όπως και οι σχετικές έρευνες, δημιουργούν νέες προκλήσεις και προοπτικές για τη χώρα μας και την οικονομία της, καθώς και την ανάγκη δημιουργίας μιας νέας βιομηχανίας, η οποία καλείται να καλύψει τις ανάγκες των υπεράκτιων δραστηριοτήτων και την προμήθεια ειδικών υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Η συμμόρφωση με τους νέους περιβαλλοντικούς και άλλους κανονισμούς είναι εξαιρετικά επείγουσα για την παγκόσμια ναυτιλία και τις μεταφορές. Απαιτούν διαφορετικές τεχνικές λύσεις με πολύ υψηλές επενδύσεις, ενώ ειδικά η υιοθέτηση των κανονισμών για τις εκπομπές θείου το 2020 θα επιφέρει σαρωτικές αλλαγές.

Η εταιρεία διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό με επαγγελματίες του χώρου (διαμεταφορείς και ναυτιλιακά πρακτορεία), αλλά και με εισαγωγείς και εξαγωγείς φρούτων, λαχανικών, φαρμάκων, γενικού ξηρού φορτίου κτλ.
 
 
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
 
Προσωπικό: 
100
Παρουσία σε Κύπρο και εξωτερικό: Κύπρο, Ελλάδα και μέσω πρακτόρων σε Ισραήλ, Γερμανία και Ιταλία
Τζίρος εταιρείας στην Κύπρο 2017: 
Salamis Shipping Services Ltd: €9,427.000
Cyprus International Roads Ltd (CIR): €14,700.000
 
Στοιχεία επικοινωνίας

Salamis Shipping Services Ltd
Διεύθυνση: Λεωφόρος Φραγκλίνου Ρούσβελτ 124, 3011, Λεμεσός
Ταχυδρομικό κιβώτιο: 55609, 3781, Λεμεσός 
Τηλέφωνο: 25899999
Φαξ: 25563426
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: shipping@salamis-shipping.com 
Ιστοσελίδα: www.salamisshipping.com
 
Cyprus International Roads Ltd (CIR)
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Φραγκλίνου Ρούσβελτ 124, 3011, Λεμεσός
Ταχυδρομικό κιβώτιο: 55609, 3781, Λεμεσός
Τηλέφωνο: 25899999  
Φαξ: 25661516
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: cir@salamis-shipping.com
Ιστοσελίδα: www.salamisshipping.com

 

Δειτε Επισης

UNIPLANT
UNICARS - Volkswagen Εμπορικά Οχήματα: Ο επαγγελματίας στον δρόμο
TOYOTA MATERIAL HANDLING GREECE S.A.
SALAMIS SHIPPING SERVICES LTD & CYPRUS INTERNATIONAL ROADS LTD (CIR)
MANTIS (CYPRUS) LTD
KRONOS EXPRESS - Υπηρεσίες Courier (Ταχυμεταφορών) και Smart Logistics
GENESIS LOGISTICS LTD
G.A.P. VASSILOPOULOS GROUP
DELEVANT
COPRIME